کیک نت

آموزش تهیه کیک و شیرینی

۱۵ مطلب در شهریور ۱۳۹۹ ثبت شده است

دونات سیب با سس کارامل

طرز تهیه دونات سیب با سس کارامل

مواد لازم برای تهیه دونات سیب با سس کارامل :

 آرد  ۱ پیمانه
 جوش شیرین  ۱ قاشق چایخوری
 بیکینگ پودر  ۱ قاشق چایخوری
 شکر  ۲ قاشق غذاخوری
 سیب  ۲ عدد
 تخم مرغ  ۱ عدد
 روغن ۱ قاشق غذاخوری
 آبلیمو  ۲ قاشق غذاخوری
 ماست  ۳/۴ پیمانه
 عسل  ۲ قاشق غذاخوری
 دارچین  ۱ قاشق چایخوری
 کره  ۶۰ گرم
 شکر قهوه ای  ۱ پیمانه
 خامه  ۱ پیمانه

طرز تهیه دونات سیب با سس کارامل :

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، سیب ها را پوست بکنید و به شکل مکعبی خرد کنید . سپس سیب های خرد شده ، شکر و پودر دارچین را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.

داخل کاسه ای دیگر آبلیمو ، تخم مرغ ، عسل ، روغن و ماست بریزید و خوب مخلوط کنید سپس این مواد را کم کم به مواد خشک ( مخلوط آرد ، جوش شیرین ، بکینگ پودر ، کمی نمک ) اضافه و مخلوط کنید ، داخل قالب های دونات یا کیک را چرب کنید و سیب مزه دار شده را داخل قالب بریزید و پخش کنید سپس خمیر دونات را روی سیب ها بریزید.

قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا دونات ها بپزند و طلایی شوند ، پس از پخت دونات ها را از قالب خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.

برای تهیه سس کارامل : 

شکر قهوه ای ، کره و خامه رقیق را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ( خامه صبحانه را کمی هم بزنید تا شل شود یا اینکه میتوانید به خامه چند قاشق شیر اضافه کنید تا رقیق شود ).

روی حرارت متوسط مدام هم بزنید تا شکر حل شود ، به هم زدن ادامه دهید تا سس کارامل غلیظ شود (حدود ۱۵ دقیقه زمان برای آماده شدن سس لازم است ، دقت کنید که حرارت زیاد نباشد) ، در صورت تمایل میتوانید چند قطره اسانس وانیل هم اضافه کنید.

پس از اینکه سس کاراملی آماده شد از روی حرارت بردارید و دونات ها را داخل سس بزنید و سرو کنید. میتوانید روی سس کاراملی مغز گردوی خرد شده ، کنجد ، ترافل و … بپاشید. دونات سیب با سس کارامل را همراه چای یا نوشیدنی گرم دلخواه خود سرو کنید.

نکته :

مزه شیرین دونات از سیب و سس کارامل است و به همین دلیل نیازی به افزودن شکر اضافه نیست. اما چنانچه از سس کارامل استفاده نمی کنید میتوانید روی دونات ها را پس از خروج از قالب پودر قند بپاشید.

یا میتوانید روی کارامل دونات، کمی نمک دانه درشت دریا بپاشید.

کیکنت کیکنت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

ترافل لیمویی با شکلات سفید

طرز تهیه ترافل لیمویی با شکلات سفید

مواد لازم برای تهیه ترافل لیمویی با شکلات سفید :

 شکلات سفید خرد شده  ۲۲۰ گرم
 کره بدون نمک  ۵ قاشق غذاخوری
 خامه غلیظ زده شده  ۳ قاشق غذاخوری
 عصاره لیمو  ۱ قاشق چایخوری
 رنده پوست لیمو ۲ قاشق چایخوری
 نمک  کمی
 شکر پودری یا ترافل شکری  برای تزئین

طرز تهیه ترافل لیمویی با شکلات سفید :

به روش بن ماری شکلات خرده شده را ذوب کنید، کره و خامه را داخل آن بریزید، هم بزنید تا زمانی که یکدست شود.

نمک، اسانس لیمو و رنده پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

کمی که خنک شد، روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال به مدت ۲ ساعت قرار دهید (یا تا زمانی که به حد کافی برای رول شدن خنک شود).

با یک قاشق کوچک یا یک اسکوپ بستنی، مقداری از مخلوط را بردارید و به شکل یک توپ با قطر ۱ اینچ گرد کنید (اگر خیلی چسبناک است مقدارکمی از مخلوط شکلات سفید را با شکر پودری مخلوط کنید به این ترتیب رول کردن آن آسان می‌شود سپس زمانی که توپ تشکیل شد، دوباره آن را در پودر شکر یا ترافل شکری بزنید).

هر کدام از ترافلها را داخل پودر شکر یا ترافل های رنگی بغلتانید تا همه آنها به خوبی پوشش داده شوند.

آنها را در ظرفی دردار داخل یخچال به مدت ۱ هفته و یا فریزر به مدت طولانی‌تر نگه دارید.

ترافل  ترافل

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

پودینگ چیا سید

طرز تهیه پودینگ چیا سید

پودینگ چیا سید بسیار خوشمزه، مقوی و مغذی است و یک اسنک سالم و دوست داشتنی است. چیا سید سرشار از فیبر است و منبع غنی از مواد مغذی چون اسیدهای چرب امگا۳، پروتئین، کلسیم و آنتی اکسیدان است.

مواد لازم برای تهیه پودینگ چیا سید :

 چیا سید  ۳ قاشق غذاخوری
 شیر بادام یا شیر نارگیل بدون شکر  ۱ پیمانه
 دارچین  ۱/۴ قاشق غذاخوری
 وانیل  کمی
 عسل  ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پودینگ چیا سید :

همه مواد را با هم خوب ترکیب کنید و داخل یک ظرف شیشه ای بریزید

اجازه دهید حداقل ۳۰ دقیقه داخل یخچال بماند. بعد از به عمل آمدن،  این پودینگ کمی خودش را می گیرد. می توانید برای روی آن از موز خرد شده، پودر نارگیل، گردو، توت فرنگی، انبه، بادام، گرانولا و… استفاده کنید.

چیا پودینگ چیا سید پودینگ

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

کیک گردویی کره ای ساده و خوشمزه

طرز تهیه کیک گردویی کره ای ساده و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه کیک گردیی کره ای :

 کره نرم شده  ۱ پیمانه
 شکر  ۱ پیمانه
 آرد  ۱ و نیم پیمانه
 بیکینگ پودر  ۲ قاشق چایخوری
 نمک  ۱/۲ قاشق چایخوری
 تخم مرغ  ۴ عدد
 شیر  ۱/۳ پیمانه
 وانیل  ۱ قاشق غذاخوری
 گردو خرد شده ۱ و ۱/۳ پیمانه

مواد لازم برای فیلینگ پنیری :

 کره نرم شده  ۱۰۰ گرم
 پنیر خامه ای یا ماسکارپونه  ۳۰۰ گرم
 پودر شکر  ۳۰۰ گرم
 وانیل  ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک گردو کره ای :

فر را از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم بشود. سپس کف دو عدد قالب کیک گرد و باریک ۲۰ سانتی متری را چرب کرده، و کمی آرد روی آن بپاشید. برای اینکه کیک بعد از پخته شدن راحت‌تر از قالب جدا بشود، می‌توانید کف قالب یک لایه کاغذ روغنی مخصوص شیرینی پزی پهن کنید.

آرد ، نمک و بیکینگ پودر را الک کنید. سپس گردوها را خرد کنید. اطمینان حاصل کنید که اندازه هر تکه از گردو از یک نخود بزرگتر نباشد، چون هرچه اندازه گردوها بزرگتر باشد، در حین پختن کیک بیشتر به سمت پایین و ته کیک فرو می‌روند.

در مرحله بعدی، تخم مرغ‌ها را به آرامی هم بزنید و وانیل را به آن‌ها اضافه کنید. در یک کاسه دیگر نیز کره و شکر را با هم به خوبی مخلوط کنید تا به شکل یک کرم دربیایند و پف کنند. لطفا توجه داشته باشید که مرحله هم زدن کره و شکر بسیار مهم است. اگر این مرحله را به درستی پشت سر نگذارید، بافت کیک شما پفکی و نرم نخواهد شد.

حتما برای هم زدن کره و شکر از یک دستگاه مخلوط کن استفاده کنید و به اندازه کافی زمان بگذارید تا رنگ کره تقریبا به رنگ سفید دربیاید. این مرحله چیزی در حدود ۵ الی ۷ دقیقه زمان می‌برد و برای بافت کیک گردویی بسیار مهم است.

حالا به آرامی مخلوط تخم مرغ و وانیل را به کره و شکر اضافه کنید. بعد نصف آرد، کل شیر، و سپس بقیه آرد را به این ترکیب اضافه کنید. در آخر هم گردوها را به بقیه مواد اضافه کنید و مطمئن شوید که به خوبی داخل خمیر مایه کیک توزیع شده باشند.

حالا خمیر مایه کیک را به طور مساوی داخل دو قالب کیک بریزید و برای مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بپزید. مدت زمان پخت کیک گردویی داخل فرهای مختلف کمی متفاوت است، به همین دلیل در طول این مدت و پس از گذشت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه، حتما کیک را چک کنید تا از پخته شدن آن مطمئن بشوید.

بعد از اینکه کیک گردویی به طور کامل پخته شد، آن را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدهید که برای مدت ۲ دقیقه استراحت کند. سپس قالب‌های کیک را روی یک صفحه خنک کننده برگردانید تا کیک قبل از اضافه کردن لایه خامه کاملا خنک بشود.

در مرحله بعدی، کره نرم شده، پنیر خامه ای، پودر شکر و عصاره وانیل را داخل یک کاسه بریزید و با استفاده از یک قاشق چوبی، آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

بعد از اینکه مواد تا حدی با هم ترکیب شدند، از یک همزن برقی استفاده کنید و مواد را خوب هم بزنید تا زمانی که رنگ آن‌ها تقریبا به رنگ سفید دربیاید و بافت آن‌ها نیز پفکی بشود. در این مرحله می‌توانید مایه را بچشید و اگر دوست داشتید مقدار دیگری پودر قند به آن اضافه کنید. فقط یادتان باشد که حتما شکر را یک قاشق یک قاشق به مواد اضافه کنید تا طعم مایه بیش از حد شیرین نشود.

زمانی که هر دو کیک به اندازه کافی خنک شدند، اولین لایه کیک را داخل یک ظرف کیک قرار بدهید. مقداری از لایه خامه‌ای را روی آن بریزید و به شکل یکدست پخش کنید. سپس دومین کیک را روی آن قرار بدهید و تمام کیک را به شکل یکپارچه (یا به هر شکل دیگری که خودتان دوست دارید) به لایه خامه‌ای آغشته کنید و کیک را همراه با چای یا قهوه داغ سرو کنید.

کیک_نت کیکنت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

شکلات سیب زمینی مین

طرز تهیه شکلات سیب زمینی مین

مِین یکی از ایالت‌های کشور آمریکاست که مردمان آن علاقه زیادی به سیب‌زمینی داشته و دارند. این علاقه باعث شده که چیزی عجیب اما واقعی رخ بدهد. آنها با سیب‌زمینی‌ دسری بسیار خوشمزه به‌نام شکلات سیب‌زمینی درست می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه شکلات سیب زمینی :

 سیب زمینی آب پز  ۱ عدد درشت
 پودر قند  ۵۰۰ گرم
 کره بادام زمینی  ۱/۲ پیمانه
 وانیل  ۱/۲ قاشق چایخوری
 شکلات تخته خرد شده  ۱ پیمانه

طرز تهیه شکلات سیب زمینی مین :

ابتدا سیب زمینی را پوره کنید به طوری که هیچ تکه درشت و سفتی در آن باقی نماند.

قبل از اینکه پوره سرد شود، وانیل و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر بافت سفت و یکدستی پیدا کند.

روی خمیر را با پلاستیک پوشانده، یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر بافت سفت و منسجم تری پیدا کند.

خمیر را روی تخته قرار دهید و با وردنه آن را باز کنید (به شکل مستطیل).

اگر دیدید خمیر بسیار نرم و چسبناک است مقداری پودر شکر روی آن بپاشید.

کره بادام زمینی را روی خمیر پهن کنید. بهتر است از کره بادام زمینی طبیعی بدون طعم و شکر استفاده کنید چون خمیر ما به اندازه کافی شیرین است.

خمیر را رول کنید و در کاغذ یا سلفون بپیچید و به مدت ۳-۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و خودش را بگیرد.

بعد از گذشت زمان گفته شده، خمیر را برش بزنید و به کمک چنگال یا خلال دندان برش ها را داخل شکلات بن ماری شده فرو ببرید و اجازه دهید خنک شود و شکلات خودش را بگیرد.

شکلات_سیب زمینی  شکلات_مین

نکته :

در این دسر یا شکلات میتوانید از اسانس های دیگری به جز وانیل هم استفاده کنید (مثلا اسانس بادام).

میتوانید در ترکیبات آن از پودر نارگیل هم بهره ببرید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

شیرینی نارگیلی پرتقالی

شیرینی نارگیلی پرتقالی

شیرینی نارگیلی پرتقالی بدون نیاز به فر و روغن بسیار شیرینی سالم و خوشمزه برای میان وعده شما خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی پرتقالی :

 پودر نارگیل ریز  ۲۵۰ گرم
 پودر بادام  ۳ قاشق غذاخوری
 ماست سفت  ۳ قاشق غذاخوری
 مربای پرتقال  ۳ قاشق غذاخوری
 سس پرتقال  ۳ قاشق غذاخوری
 رنده پوست پرتقال  ۱ قاشق مرباخوری
 گلاب  کمی

مواد لازم برای سس پرتقال :

 آب پرتقال  ۱ و ۱/۲ پیمانه
 نشاسته ذرت  ۲ قاشق غذاخوری
 شکر  ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پرتقالی :

  1. ظرفی بزرگ بردارید.
  2. تمام مواد ذکر شده به جزء گلاب را داخل آن بریزید و به خوبی هم بزنید تا خمیری یکدست بدست آید.
  3. کف دست را با گلاب خیس کرده واندازه یه گردو از خمیر توی دست گرد کنید.
  4. وسط گردی را با انگشت کوچک گود کنید واطرافش را مرتب کنید.
  5. سپس ابتدا داخل گودال ایجاد کرده پودر نارگیل بریزد و سپس سس پرتقالی را ا قیف داخل گودال بر روی پودر نارگیل بریزد و روی آن را با خمیر ببندید.
  6. شیرینی گرد شده که از مواد در شکم آن ریختید را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرفی مرتب بچینید.
  7. پس از تمام شدن کار و گرد کردن همه خمیر آن‌ها را داخل یخچال بگذارید تا سفت و منسجم شوند.

کیک نت کیک نت

طرز تهیه سس پرتقال :

  1. آب پرتقال تازه یا آب پرتقال آماده را در ظرفی بریزید و بر وری شعله بگذارید.
  2. پودر نشاسته ذرت و شکر را به ظرف بیفزایید و به آرامی بهم بزنید.
  3. انقدری بهم بزنید بر روی شعله ملایم تا به شکل فرنی درآید.
  4. سس پرتقال شما آماده است.

کیک نت

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

مولتن لاوا کیک (کیک شکلاتی مذاب)

طرز تهیه مولتن لاوا کیک (کیک شکلاتی مذاب)

مواد لازم برای تهیه مولتن لاوا کیک :

 تخم مرغ ۴ عدد
 شکر ۶ قاشق غذاخوری
 شکلات خرد شده ۱۵۰ گرم
 کره  ۱۵۰ گرم
 آرد سفید  ۶ قاشق غذاخوری
 پودر کاکائو  ۴ قاشق غذاخوری
 نمک  یک پنس
 وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری
 کره  برای چرب کردن قالب ها به مقدار لازم

طرز تهیه مولتن لاوا کیک :

قالب ها را کاملا با کره چرب کنید.

تخم مرغ ها، زرده ها و شکر را با همزن خوب بزنید تا رنگ آن روشن شده کاملا پوک و سبک شوند.

شکلات را به روش بن_ماری ذوب کنید. کره را به شکلات ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت شکلات ذوب شود.

مخلوط شکلات مذاب خنک شده را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنید. پودر کاکائو را داخل مواد الک کرده مخلوط کنید. آرد الک شده و نمک را هم اضافه کنید در انتها وانیل را اضافه کنید.

مواد را به طور مساوی بین قالب ها تقسیم کنید. قالب ها را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرارر دهید. فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

قالب ها را داخل ظرفی قرار داده تا نیمه قالب ها داخل ظرف بزرگتر آب بریزید. کیک ها را داخل فر به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. دقت کنید این کیک را نباید زیاد پخت وگرنه دیگر مواد داخل آن حالت مذاب نخواهد داشت.

پس از سرد شدن با چاقو دور کیک ها را از قالب جددا کنید و لاوا کیک را داخل ظرفی برگردانید. روی لاوا کیک را با پوددر قند تزئین کنید.

لاوا کیک

نکته : 

این کیک در ایران به کیک آتشفشان معروفه. نوعی کیک شکلاتی که توی موادش یا آرد به کار نرفته یا در حد خیلی کمی آرد داره. ویژگی این کیک اینه که بعد از پخت وسط کیک حالت مذاب داره. برای تهیه این کیک به قالب های یک نفره مخصوص این کیک یا فنجان یا کاسه احتیاج دارید. یعنی این کیک به صورت یک نفره تهیه و سرو میشه.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

شیرینی بار لیمویی

طرز تهیه بار لیمویی

بار به شیرینی هایی گفته میشه که به صورت یک تکه تهیه میشن و بعد با چاقو به شکل مربع یا مستطیل برش داده میشن. خیلی از بارها مثل بار لیمویی، بار کدو حلوایی یا بار هندوانه یه لایه شبیه نان (کراست) زیرشون دارن. و بعد مخلوط شیرینی با طعم دلخواه روی آنها قرار میگیره. از نظر طعم این بار خیلی شبیه به تارت لیمو هست. اما طرز تهیه بار لیمویی خیلی ساده است.

مواد لازم برای خمیر بار لیمویی :

 کره  ۱ پیمانه (۲۲۰ گرم)
 پودر شکر  ۱/۲ پیمانه
 آرد  ۲ پیمانه
 نمک  ۱/۴ قاشق چایخوری

مواد لازم برای مخلوط لیمویی :

 شکر  ۲ پیمانه
 آرد  ۶ قاشق غذاخوری
وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری
 رنده پوست لیمو  ۳ قاشق چایخوری
 آب لیمو ترش  ۳/۴ پیمانه
 تخم مرغ  ۴ عدد
 زرده تخم مرغ  ۲ عدد
 خامه پرچرب  ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه بار لیمو :

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و بگذارید تا گرم شود. کف قالبی به ابعاد حدودی ۲۰ در ۳۰ سانتیمتر را چرب کنید. اگر میخواهید بار لیمو به طور کامل از قالب خارج شود از کاغذ روغنی هم استفاده کنید.

برای تهیه خمیر بار لیمویی، کره ، شکر و نمک را در کاسه بزرگی بریزید و به خوبی مخلوط کنید. سپس آرد را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود. در ابتدا ممکن است مخلوط تکه تکه و شبیه خرده نان به نظر برسد. نگران نباشید و کمی دیگر به هم زدن ادامه دهید تا منسجم شود.

خمیر آماده شده را قالبی که در مرحله اول چرب کردید بریزید و کف آن پهن کنید. خوب آن را با پشت قاشق فشار دهید تا یکنواخت و منسجم شود. ۲۰-۲۵ دقیقه در فر گرم شده بگذارید تا نان بار لیمویی طلایی رنگ شود.

حالا وقت تهیه مخلوط لیمویی است. در کاسه کوچکی آرد، شکر و وانیل را مخلوط کنید. چند دقیقه قبل از آماده شدن نان بار لیمویی در فر، آب لیمو، رنده پوست لیمو، تخم مرغ، زرده تخم مرغ و خامه را به مواد خشک اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.

بار لیمو لیمو بار

مخلوط لیمویی را روی نان داغ داخل قالب بریزید. دمای فر را کاهش دهید و روی ۱۶۰ درجه تنظیم کنید. ۲۰-۲۵ دقیقه بار لیمویی را بپزید تا مخلوط لیمویی خودش را بگیرد.

بعد از خارج کردن از فر، اجازه دهید بار ۱ ساعت در دمای اتاق بماند و سرد شود. سپس رویش را بپوشانید و حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید.

بار لیمویی را به شکل مربعی برش بزنید و روی آن را با پودر قند، لیمو ترش یا خامه تزیین کنید.

بار لیمو

نکته :

– زمانی مخلوط لیمویی را در قالب بریزید که نان شیرینی کاملاً داغ است. به این ترتیب مخلوط بلافاصله شروع به پختن کرده و داخل نان رسوخ نمیکند.

– حتماً بگذارید قبل از برش، بار لیمویی کاملاً خنک شود.

– این شیرینی بار را میتوانید تا ۴ روز در ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

شیرینی کانولی صدفی

طرز تهیه شیرینی کانولی صدفی

مواد لازم برای تهیه لایه صدفی :

 آرد  ۱ و ۳/۴ پیمانه
 شکر  ۱ و نیم قاشق غذاخوری
 نمک  ۱/۴ قاشق چایخوری
 کره  ۳ قاشق غذاخوری
 آب انگور ۱/۳ پیمانه
 تخم مرغ  ۱ عدد
 سفیده تخم مرغ  ۱ عدد
 روغن سرخ کردنی  ۸ پیمانه

مواد میانی کانولی صدفی :

 پنیر ریکوتا  ۹۰۰ گرم
 پودر شکر  ۱ و نیم پیمانه
 شکلات چیپسی ۳/۴ پیمانه
 پودر دارچین  ۱/۴ قاشق چایخوری
 پسته خام خرد شده  مقداری

طرز تهیه شیرینی کانولی صدفی :

برای تهیه خمیر این نوع شیرینی ابتدا شکر و نمک و آرد را درون غذاساز بریزید سپس حدود ۱۰ بار مواد را پالس بزنید. کره را به شکل مکعب هایی کوچک برش بزنید سپس برش های کره را درون مخلوط کن بریزید و دوباره مواد را با یکدیگر میکس کنید.

تخم مرغ و آب انگور را به مایه شیرینی بیفزایید و مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید و آب انگور را به مقدار بیشتری اضافه کنید تا خمیر به دست های شما نچسبد و نرم باشد. توجه داشته باشید که به بیش از یک قاشق غذاخوری آب انگور اضافه تر نیازی نخواهید نداشت.

برای تهیه خمیر شیرینی بدون استفاده از غذاساز می توانید همه مواد خشک را درون ظرفی مناسب بریزید سپس مواد را هم بزنید و کره برش زده شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و آن را به کمک چنگال له نمایید سپس تخم مرغ و آب انگور را به مایه خمیر بیفزایید و به کمک قاشق چوبی مواد را هم بزنید. خمیر را مقداری ورز دهید تا توپی نرم و چسبنده ایجاد شود سپس خمیر را استراحت دهید.

در مرحله بعدی خمیر را به شکل توپ در آورید و آن را درونی ظرفی چرب قرار دهید سپس روی ظرف را به کمک پارچه یا پلاستیک به خوبی بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر به مدت ۳۰ تا ۱۲۰ دقیقه درون یخچال بماند.

درون تابه یا قابلمه ای گود به ارتفاع سه سانت روغن بریزید و روغن را تا دمای ۳۴۵ تا ۳۵۵ گرم نمایید و نصف خمیر را بیرون آورید و روی باقی مانده آن را بپوشانید تا از خشک شدن خمیر جلوگیری شود سپس خمیر را روی سطح صاف و آردپاشی شده قرار دهید و آن را به صورت نازک پهن نمایید.

به کمک کاتری با قطر ۹ سانت خمیر را به صورت دایره ای برش بزنید و میله های کانولی را به کمک اسپری روغن به خوبی چرب نمایید و با استفاده از انبر فلزی خمیر را درون روغن داغ شده قرار دهید و اجازه دهید تا خمیر سرخ شود و به رنگ طلایی تیره درآید.

 

کانولی صدفی سرخ شده را به کمک انبر از درون روغن بیرون آورید سپس کانولی را روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.

به کمک دستمال کاغذی تمیز خمیر را از دور قالب جدا کنید و اجازه دهید قالب های فلزی خنک شوند سپس مراحل را برای باقی مانده خمیر دوباره تکرار نمایید. بدین ترتیب خمیر شیرینی آماده می شود.

کیک_نت

طرز تهیه مواد میانی کانولی :

پنیر ریکوتا آبگیری شده و شکر و چیپس شکلاتی و دارچین را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب نمایید و مواد را به خوبی هم بزنید.

توجه داشته باشید که برای آبگیری کردن پنیر می توانید آن را روی یک آبکش فلزی که حاوی پارچه تنظیف است قرار دهید سپس لایه ای نخی را روی پنیر قرار دهید و وسیله ای سنگین را روی پنیر به مدت ۸ ساعت قرار دهید. مواد میانی تهیه شده را به کمک قیف ماسوره دار درون خمیر صدفی بریزید و این شیرینی خوشمزه را تزیین کنید.

کیک_نت کیک_نت

نکته :

  • خمیر را به هیچ عنوان به همراه مواد میانی درون فر قرار ندهید.
  • بهترین زمان سرو این شیرینی یک ساعت بعد از آماده کردن آن می باشد و اگر شیرینی به مدت طولانی بماند مواد میانی باعث می شوند تا خمیر نرم شود و تردی اش را از دست بدهد.
  • در صورت تمایل می توانید به جای پودر شکر از شکر دانه ای برای تهیه این شیرینی استفاده کنید.
  • به جای آب انگور می توانید از آب یا یک قاشق غذاخوری سرکه استفاده نمایید.
  • به جای پنیر ریکوتا می توانید برای تهیه مواد میانی از پنیر ماسکارپونه استفاده نمایید.

کیک نت کیک نت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

نکات کاربردی در تهیه مرنگ

نکات کاربردی در تهیه مرنگ

مواد لازم برای تهیه شیرینی مرنگ :

 سفیده تخم مرغ  ۴ عدد (۱۲۰ گرم)
 پودر قند  ۲۵۰ گرم (دوبرابر سفیده ها )
 اسانس وانیل  نصف قاشق چایخوری
 آب لیمو یا پودر تارتار  ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی مرنگ و نکات کاربردی آن :

سفیده تخم‌مرغ‌ها و شکر را در کاسه فلزی مناسبی بریزید و آن را روی حرارت بخار آب‌جوش بگذارید. آن‌گاه این مخلوط را با همزن دستی در حدود  ۵ دقیقه هم بزنید تا شکر آب شود.

سپس مخلوط سفیده تخم‌مرغ و شکر را در کاسه همزن برقی بریزید و در حدود ۵ دقیقه دیگر با همزن برقی بزنید تا سفیده تخم‌مرغ‌ها فرم بگیرد ( با مفتول whisk).

حالا پودر شکر را کم کم به آن افزود. و همچنان همزن را روشن نگه دارید تا مرنگ صاف و براقی حاصلشود.

اکنون وانیل را بیفزائید و مایه فراهم کرده مرنگ را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره دلخواهتان بریزید و هر بار قدری از آن را روی سینی دارای کاغذ روغنی و یا کاغذهای طرح‌دار مخصوص مرنگ بگذارید.

آن‌گاه مرنگ را به مدت تقریبی ۲ ساعت در فر با دمای ۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید (اصطلاحاً فر سرد) تا مرنگ کاملا خشک شود.

همینکه مرنگ آماده شد، سینی را روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود. اینک می‌توانید مرنگ‌ها را در شیشه یا ظرف مناسبی بریزید و در جای خنک به دور از رطوبت نگه دارید.

مرنگ  مرنگ

نکات در تهیه شیرینی مرنگ :

۱- سفیده تخم‌مرغ‌ها را به دمای محیط برسانید تا شکر در سفیده تخم‌مرغ حل شود. زیرا چنانچه سفیده‌ها سرد باشند، شکر به سختی در آن حل می‌شود.

۲- مراقب باشید که هیچگونه چربی وارد سفیده تخم‌مرغ‌ها نشود زیرا مانع از پف کردن و فرم گرفتن سفیده خواهد شد.

۳- حتما از پودر شکراستفاده کنید زیرا شکر درشت در مرنگ ته‌نشین می‌شود و بخوبی در سفیده حل نخواهد شد.

۴- از ظروف پلاستیکی برای تهیه مرنگ استفاده نکنید زیرا ظروف پلاستیکی به مرور زمان چربی را در خود نگه می‌دارند.

۵- پودر شکر را حتما الک کنید.

۶- از وانیل پودری و شکری استفاده نکنید زیرا موجب تغییر رنگ مرنگ خواهد شد.

۷- مرنگ را در فر داغ قرار ندهید و مراقب باشید که فر روی دمای ۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم شده باشد.

۸- تنظیم دمای فر روی ۸۰ درجه سانتیگراد یا ۱۰۰ درجه سانتیگراد اصطلاحا فرسرد نامیده می‌شود.

۹- مقدار شکر و پودر شکر را کم یا زیاد نکنید تا از نتیجه کار راضی باشید.

۱۰- در تهیه مرنگ شکر و پودر شکر را جابجا نکنید و دستورالعمل را تغییر ندهید.

۱۱- اندازه‌گیری دقیق در حرفه قنادی یکی از دلایل اجرای موفق می‌باشد.

۱۲- بطور کلی تخم‌مرغ‌های مصرفی در صنعت قنادی به وزن ۶۰ گرم محاسبه می‌شود. از این رو اندازه هر سفیده تخم‌مرغ در تخم‌ مرغ‌های ۶۰ گرمی حدود ۳۳ گرم محاسبه می‌شود.

۱۳-  منظور از مفتول (whisk) مفتول بالونی شکل می‌باشد.

۱۴- در گذشته شف‌های مطرح رشته قنادی بر این باور بودند که تهیه مرنگ در ظروف مسی نتیجه بهتری در بر دارد.

کیک_نت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت