طرز تهیه داچ بیبی یا پنکیک آلمانی

پنکیک ها نوعی کیک ساده و فوری هستند که محبوبیت بسیار زیادی در دنیا دارند.

پنکیک آلمانی یا داچ بیبی یکی از خوشمزه ترین و متفاوت ترین پنکیک هاست. این پنکیک در فر و با قالب یا ماهیتابه چدنی آماده می شود و قیافه چروک‌ خورده و نامتقارن آن جزو مشخصات اصلی پنکیک آلمانی است و طرز تهیه بسیار آسانی دارد . بافت این پنکیک بسیار نرم و پفکی است و با انواع میوه ها سرو می شود. به داچ بیبی کودک هلندی نیز گفته می شود .

مواد لازم برای تهیه داچ بیبی یا پنکیک آلمانی :

 تخم مرغ  ۵ عدد درشت یا ۶ عدد متوسط
 شکر  ۵ قاشق غذاخوری
 آرد  ۱ پیمانه
 شیر  ۱ پیمانه
 کره  ۵ قاشق غذاخوری
 عصاره وانیل  ۱ قاشق چایخوری
 پودر شکر ، میوه و عسل  به دلخواه برای تزئین و سرو

طرز تهیه داچ بیبی یا پنکیک آلمانی :

ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید و تابه نچسب خود را داخل فر قرار دهید تا همزمان فر و ظرف کاملا داغ شوند.

در این حین تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل با همزن بزنید سپس شیر را افزوده و مخلوط کنید و در ادامه آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود و مایه یکدست بدست بیاد.

ظرف داغ شده را با کمک دستکش از فر خارج کنید و کره را داخل تابه بیندازد و تابه را چرب کنید تا راحت پنکیک را در انتها خارج کنید.

سپس مایع داچ بیبی را داخل تابه ریخته و بلافاصله به فر داغ برگردانید و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۲۰ درجه اجازه دهید بپزد و چروکیده شود.

سپس شیرینی را از فر خارج و روی آن پودر قند الک کنید و با میوه و عسل سرو کنید.

نکته :

بعد از خارج کردن از فر کم کم پف داچ بیبی می خوابد و وسط آن عمیق می شود.

اگر فر به طور کامل داغ و گرم نباشد نتیجه دلخواه حاصل نمی شود.

می توانید از مخلوط کن برای آماده سازی مایع پنکیک استفاده کنید.

مزیت این پنکیک این است که در فر و به طور یکجا تهیه می شود و نیازی نیست دانه دانه به روی گاز تهیه کنید.

 

#پنکیک_آلمانی

#داچ_بیبی

#پنکیک_سیب_دارچین

#کیک_ساده

#کودک_هلندی

#شیرینی_سیب_دارچین