کیک نت

آموزش تهیه کیک و شیرینی

۳ مطلب در تیر ۱۴۰۰ ثبت شده است

طرز تهیه انواع فراستینگ

طرز تهیه انواع فراستینگ

امروز به توضیح رسپی چند مدل فیلینگ جذاب کیک و شیرینی و تزئین کیک با فراستینگ پرداخته ایم.

دستور فراستینگ کاکائویی

طعم کاکائویی یکی از طعم های پر طرفدار است که هم ظاهر زیبا و هم طعم عالی به کیک و شیرینی شما می دهد. مواد لازم برای تهیه فراستینگ کاکائویی : ۱ پیمانه کره به دمای محیط رسیده، ۱ پیمانه پودر قند، ۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل، ۳ قاشق شیر، ¾ پیمانه کاکائو است.

ابتدا پودر کاکائو و پودر شکر را با هم ترکیب کرده و الک کنید. سپس کره را به آن ها اضافه کرده و پس از افزودن شیر و اسانس وانیل آن ها را هم می زنیم تا یکدست شود. فراستینگ شکلاتی شما آماده است. می توانید با ریختن آن در قیف و ماسوره کاپ کیک ، کیک و شیرینی خود را تزیین کنید.

طرز تهیه فراستینگ وانیلی

فراستینگ وانیلی یکی دیگر از انواع طعم های پر طرفدار فراستینگ است که می توان در موارد مختلفاز آن استفاده کرد. مواد اولیه برای درست کردن فراستینگ وانیلی : ۱ پیمانه کره، ۱ قاشق چایخوری وانیل، ۳ قاشق خامه و ۳ پیمانه پودر قند نیاز دارید.

کره، پودر قند و وانیل را با همزن می زنیم و بعد خامه را به آن ها افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم. با استفاده از لیسک مواد را داخل قیف می ریزیم و با استفاده از ماسوره کیک یا شیرینی خود را تزئین میکنیم. می توانید با ریختن ترافل رنگی روی آن، به کیک خود جلوه ی بیشتری بدهید.

فیلینگ_وانیلی

فراستینگ کاراملی

مواد اولیه برای تهیه فراستینک کاراملی : ۱۰۰ گرم شکر، ۶۰ میلی لیتر (۱/۴ پیمانه) آب، نصف پیمانه خامه، ۱ قاشق چایخوری وانیل، ۴۵۰ گرم کره، ۳ پیمانه پودر شکر و نصف قاشق چایخوری نمک لازم است.

در قابلمه ای شکر و آب را به جوش آورید و بدون هم زدن اجازه دهید شکر کهربایی شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته و خامه و بعد وانیل را به آن اضافه کنید. کره و نمک را هم بزنید تا پف کند و پوک شود. سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط خامه و شکر را که سرد شد، آرام آرام به مواد اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. می توانید از فراستینگ کاراملی برای لایه های کیک خود نیز استفاده کنید یا روی کیک خود را با آن بپوشانید و با تکه های شکلات یا ترافل تزیین کنید.

فیلینگ_کاراملی

طرز تهیه فراستینگ شکلاتی خامه ای

مواد لازم برای تهیه فراستینگ شکلاتی خامه ای : ۶ قاشق کره به دمای محیط رسیده، ۶ قاشق پودر کاکائو، ۳ پیمانه پودر قند، ۵ قاشق خامه و ۱ قاشق چایخوری وانیل.

برای تهیه فراستینگ شکلاتی خامه ای ابتدا پودر کاکائو و پودر قند را مخلوط کنید. دقت کنید که پودر قند قبل از مخلوط شدن خوب الک شده باشد. سپس کره را در ظرف دیگری ریخته و آنقدر بزنید تا سبک شود. بعد مخلوط پودر قند و کاکائو را به کره اضافه کنید و به همراه خامه خوب هم بزنید تا یکسدت و نرم شود. در نهایت وانیل را به مواد اضافه کنید. کرم شما آماده است. اگر غلظت کرم زیاد شد می توانید کمی دیگر خامه به آن اضافه کنید و اگر شل بود می توانید به آن پودر قند اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.

 

فیلینگ_شکلاتی

 

#کرم_مناسب_برای_فیلینگ_کیک

#انواع_فیلینگ_کیک

#فراستینگ_شکلاتی

#فراستینگ_کاراملی

#فراستینگ_وانیلی

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

انواع کرم برای فیلینگ و آیسینگ کیک و شیرینی

انواع کرم برای فیلینگ و آیسینگ کیک و شیرینی

 

فیلینگ قبل از انجام فراستینگ و گلِیز انجام می شود.

فیلینگ باعث می شود : لایه بالا و پایین بهتر به هم بچسبند و در واقع کار ملات و سیمان را انجام می دهد. اگر بین دو لایه کیک فیلینگ استفاده نشود ، این دو لایه به خوبی روی هم چِفت نمی شوند.

فیلینگ باعث بهتر شدن طعم کیک می شود ؛ قطعاً چند لایه کیک که بین آنها چیز شیرینی مثل خامه ریخته شده خوشمزه تر است.

کاربرد دیگر فیلینگ رساندن رطوبت به لایه های کیک و در نتیجه نرم تر شدن آن

فیلینگ_کیک  فیلینگ_کیک_نت

انواع فیلینگ کدامند ؟

کاستارد

میوه

ژله

مربا یا کمپوت میوه

خامه زده شده

بعضی از انواع متداول فراستینگ که به عنوان پُرکننده هم استفاده می شوند : باترکریم ، پنیر خامه ، خامه زده شده و گاناش

آیسینگ یا فراستینگ یک لعاب شیرین و اغلب خامه ای است که از ترکیب شکر با یک مایع مانند آب یا شیر ساخته شده است و غالباً با ترکیباتی مانند کره ، سفیده تخم مرغ ، پنیر خامه ای یا طعم دهنده ها ترکیب می شود. برای پوشاندن یا تزیین چیزهای پخته مانند کیک یا کلوچه استفاده می شود. وقتی بین لایه های کیک استفاده می شود ، به آن فیلینگ گفته می شود.

آیسینگ  آیسینگ_فراستینگ

هفت نوع متداول فراستینگ عبارتند از :

باترکریم پایه یا کلاسیک یا آمریکایی : که از ترکیب کره و پودر قند تهیه میشود.

باتر کرم آلمانی : که از ترکیب کرم قنادی و کره تهیه میشود.

باتر کرم فوندانت که از ترکیب فوندانت و کره تهیه میشود.

باتر کرم فرانسوی : که از ترکیب زرده تخم مرغ ، شربت شکر و کره تهیه میشود.

باتر کرم ایتالیایی یا مرنگ باتر کرم : که از ترکیب کره ، سفیده تخم مرغ و پودر قند تهیه میشود.

باتر کرم سوئیسی : که از ترکیب کره ، سفیده تخم مرغ و پودر قند و روی حرارت بخار آب تهیه میشود.

باتر کرم تزئینی یا رز پیست : این باتر کرم نسبت به انواع دیگر غلظت بیشتری دارد و برای ساخت انواع گل و تزیینات روی کیک ، شیرینی و بیسکوییت کاربرد دارد.

فراستینگ پنیر خامه

باترکریم مرنگ سوئیسی

باترکریم مرنگ ایتالیائی

باترکریم مرنگ فرانسوی

گاناش

خامه زده شده

انواع دیگری از فراستینگ هم وجود دارند مثلاً : فراستینگ شکلاتی و فراستینگ کاراملی ، فراستینگ وانیل و …

فراستینگ_آیسینگ

فراستینگ برای کاپ کیک هم وجود داردکه یکی از بهترین روش ها برای آن ، تزیین کاپ کیک با قیف و ماسوره است.

باترکریم : نرمتر از سایر آیسینگ هاست و راحت تر پهن می شود. از نظر طعم و انعطاف ، بهترین انتخاب است.

خامه زده شده : اگر آیسینگ سبک تری (نسبت به باترکریم) نیاز دارید ، جواب خامه زده شده است.

 

#کرم_مناسب_فیلینگ

#سس_شکلاتی

#فیلینگ_کیک_با_گاناش

#فیلینگ_با_مربا

#آیسینگ_کیک_چیست

#رویال_آیسینگ

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

نوشیدنی سنتی هندی (لاسی انبه)

نوشیدنی سنتی هندی (لاسی انبه)

لاسی، یک نوشیدنی سنتی هندی بر پایه ماست است که اصالت آن به پنجاب برمی‌گردد. لاسی، ترکیبی است از ماست، آب، ادویه‌جات و گاهی میوه‌.  لاسی‌های شیرین و انبه، شبیه به میلک شیک هستند و با شکر یا میوه درست می‌شوند. لاسی یک نوشیدنی فوق‌العاده برای فصل تابستان است و شما می‌توانید به آسانی آن را در منزل تهیه کنید.

 

مواد لازم برای تهیه لاسی انبه :

 ماست ساده  ۱ پیمانه
 شیر نارگیل یا شیر معمولی  ۱/۲ پیمانه
 انبه خرد شده یخ زده  ۱ پیمانه
 عسل یا شکر  ۴ قاشق غذاخوری
 پودر هل  کمی
 یخ  اختیاری

طرز تهیه لاسی انبه :

انبه را پوست گرفته و خرد کنید و با ماست، شیر، شکر و هل  در یک مخلوط کن بریزید و به‌مدت ۲ دقیقه آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

اگر می‌خواهید لاسی شما بافتی شبیه به میلک شیک داشته باشد، چند تکه یخ هم به آن‌ها اضافه کنید.

لاسی را در یک لیوان بلند سرو کنید و با پودر هل تزئین کنید و بلافاصله سرو کنید. یا همراه با خامه فرم گرفته و یا یه اسکوپ بستنی سرو کنید.

نوشیدنی هندی

نکته :

  • به‌هیچ‌وجه از ماست ترش‌شده برای تهیه لاسی استفاده نکنید.
  • برای تهیه نوشیدنی لاسی، بدون استفاده از محصولات لبنی، می‌توان از شیر بادام، ماست سویا یا شیر نارگیل استفاده کرد. فقط باید به این نکته توجه داشته باشید که  ماست‌های گیاهی رقیق هستند.
  • لاسی میوه تی حداکثر تا دو ساعت بعد سرو کنید وگرنه طعم آن تلخ میشود.
  • لاسی میوه ای را میتوان با انواع میوه ها مثل موز، پاپایا، آووکادو و توت فرنگی و… تهیه کرد.

#لاسی_انبه

#نوشیدنی_هندی

#لاسی_شیرین

#نوشیدنی_گیاهی

#انواع_لاسی

#نوشیدنی_خنک

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت