طرز تهیه کوکی دابل چاکلت بدون آرد

اگر به گلوتن حساسیت دارید و می خواهید شیرینی بدون گلوتن درست کنید و در عین حال طعم دلچسبی داشته باشد این کوکی های دابل شکلاتی و بدون آرد را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی بدون آرد :

 پودر شکر  ۱ و ۱/۴ پیمانه
 پودر کاکائو  ۱/۲ پیمانه
 نمک  ۱/۴ قاشق چایخوری
 وانیل  ۲ قاشق چایخوری
 سفیده تخم مرغ  ۲ عدد
 شکلات چیپسی  ۲/۳ پیمانه
 کره ذوب شده  ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون آرد :

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.

پودر کاکائو، نمک و پودر شکر  را با هم مخلوط کنید.

در ظرف دیگری سفیده های تخم مرغ را همراه وانیل هم بزنید تا پف کند. دقت کنید ظرف خشک و تمیز باشد

سپس تخم مرغ ها را به مخلوط کاکائویی اضافه کنید و در نهایت شکلات چیپسی و کره را اضافه کنید و به آرامی در حدی که مواد باهم مخلوط شوند فولد کنید .

مقداری کره روی کاغذ سیلیکونی بمالید و به مدت ۱۵ الی ۱۷ دقیقه داخل فر قرار دهید.

کوکی ها را از فر بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن سرو کنید.

 

 

#کوکی_دبل_چاکلت_خانگی

#کوکی_شکلاتی_بدون_گلوتن

#کوکی_با_چیپس_شکلاتی

#کوکی_بدون_گلوتن

#کوکی_ساده