کیک نت

آموزش تهیه کیک و شیرینی

۴ مطلب در مرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

خاگینه رولی هویج و گردو

خاگینه رولی هویج و گردو

خاگینه با هویج و گردو یک نوع دسر خوشمزه و معروف ترکی می باشد.

مواد لازم برای خاگینه رولی هویج :

 هویج متوسط  ۳ عدد
 تخم مرغ  ۳ عدد
 پودر نشاسته ذرت  ۱ قاشق غذاخوری
 زعفران دم کرده  مقداری

مواد میانی :

 گردو خرد شده  ۴ قاشق غذاخوری
 پودر شکر  ۲ قاشق غذاخوری
 پودر دارچین  ۱ قاشق مرباخوری
 پودر گل محمدی  ۱ قاشق مرباخوری
 پودر کاکائو  ۱ قاشق مرباخوری

مواد لازم برای شربت :

 آب  نصف پیمانه
 شکر  ۱ پیمانه
 گلاب و پودر هل  ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خاگینه رولی هویج و گردو :

ابتدا باید شربت را آماده کنیم. برای این کار در یک قابلمه میزان گفته شده آب ، شکر و گلاب و هل را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در آب حل شود. تو این مدت زمان نباید هم بزنید. بعد از اینکه به جوش آمد حرارت را خاموش می کنیم و شربت را کنار می گذاریم تا خنک شود.

داخل ماهی تابه دو طرفه روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود. هویج را به صورت ریز رنده می کنیم و تخم مرغ ها را داخل کاسه می شکنیم و با چنگال هم می زنیم. سپس هویج رنده شده ، زعفران و نشاسته ذرت را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همگی مواد باهم مخلوط شوند.

مواد را داخل تابه گرم شده می ریزیم و با حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا بپزد. توجه کنید نباید سرخ شود و به محض اینکه یک طرف خاگینه پخت حرارت را خاموش می کنیم و مواد میانی را آماده کرده و روی خاگینه می ریزیم و پخشش می کنیم.

در ماهی تابه را می گذاریم و به مدت ۱۵ دقیقه صبر می کنیم. این کار باعث می شود خاگینه موقع رول کردن نشکند و راحت رول شود. سپس خاگینه را روی کاغذ روغنی میگذاریم و به آرامی همراه کاغذ روغنی رول می کنیم و نیم ساعت در همان حالت قرار می دهیم.

بعد از اینکه از دما افتاد خاگینه را از کاغذ روغنی خارج می کنیم و شربت خنک شده را روی ان می ریزیم و دوباره نیم ساعت صبر می کنیم. سپس خاگینه را به همراه شیره داخل ماهیتابه می گذاریم و گاز را روشن می کنیم تا با حرارت کم بجوشد. حدود یک ربع کافی است.

در آخر خاگینه را در اندازه های دلخواه برش می زنیم و پس از تزیین سرو می کنیم.

#خاگینه_هویج_رولی

#خاگینه_سیب_هویج

#خاگینه_رولی_مغزدار

#خاگینه_هویج_تبریز

#دسر_ترکی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

کرم پرتقالی

کرم پرتقالی

کرم پرتقالی به عنوان کرم برای کیک پرتقالی و یا آیسینگ کاپ کیک به کار برده شده و بسیار خوشمزه بوده و طرز تهیه آسانی دارد.

مواد لازم برای تهیه کرم پرتقالی :

 آب پرتقال  ۲۵۰ میلی لیتر
 کره  ۱ قاشق غذاخوری
 نشاسته  ۲ قاشق غذاخوری
 شکر  ۱۰۰ گرم
 رنده پوست پرتقال  ۲ قاشق چایخوری
 خامه فرم گرفته  ۱۰۰ گرم

طرز تهیه کرم پرتقالی :

نشاسته را با کمی آب پرتقال حل کنید. باقی آب پرتقال را اضافه کرده و خوب هم بزنید. شکر و رنده پوست پرتقال را به مخلوط خود اضافه کنید.

مخلوط آب پرتقال را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید. وقتی مایه مانند فرنی غلیظ شد، کره را به کرم اضافه کرده و آن را از روی حرارت بردارید.

اجازه دهید تا کرم پرتقالی خنک شده و سپس آن را با خامه فرم گرفته مخلوط کنید و در صورت دلخواه یه قطره رنگ خوراکی نارنجی به آن اضافه کنید.

حالا میتوانید ازین کرم برای روی کیک پرتقالی و یا کاپ کیک های خود استفاده کنید.

کرم_پرتقالی کرم_پرتقالی

 

#کرم_ژله_پرتقالی

#کرم_پرتقال_رزا_منتظری

#فیلینگ_پرتقالی

#تزئین_کیک_پرتقالی

#سس_پرتقالی

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

نان پنیری واتروشکا

طرز تهیه نان پنیری واتروشکا

واتروشکا یا نان پنیری یکی از معروف‌ترین نان‌های سنتی و میان وعده های کشور روسیه است .

واتروشکا را میتوانید در وعده صبحانه یا عصرانه میل کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر واتروشکا :

 آرد  ۲۵۰ گرم
 خمیر مایه  ۱۰ گرم
 زرده تخم مرغ  ۱ عدد
 شکر  ۴۰ گرم
 شیر  ۱۲۰ میلی لیتر
 نمک  نوک قاشق چایخوری
 کره به دمای محیط رسیده  ۲۰۰ گرم

مواد لازم برای تهیه مواد میانی واتروشکا :

 پنیر خامه ای  ۵۰۰ گرم
 خامه  ۲۰۰ میلی لیتر
 شکر  ۱۰۰ گرم
 تخم مرغ  ۱ عدد
 وانیل  کمی
 کشمش  ۲۰ گرم
 آرد  ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان پنیری واتروشکا :

ابتدا نصف شیری که در دستور داشتیم را ولرم میکنیم و با نصف شکر و خمیر مایه مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم تا عمل آید.

آرد را در کاسه مناسبی بریزید و وسط آن حفره‌ای ایجاد کنید.

مایه‌خمیر، نمک، تخم‌مرغ‌ها، شکر و باقیمانده شیر را در آرد بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود. سپس رویش را بپوشانید و بگذارید حجمش دو برابر شود. (حدود ۲ ساعت زمان می‌برد).

در این فرصت مواد میانی که گفته شد را با هم مخلوط کنید تا چیزی شبیه کرم به شما بدهد.

اکنون از خمیر، توپ‌های ۶۰ گرمی بسازید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

وسطشان را سوراخ کنید و رویشان کره بمالید.

سپس مواد میانی به دست آمده را در این حفره‌ها بریزید و صبر کنید تا حجم خمیر بیشتر شود.

می‌توانید پس از ریختن مواد مقداری کشمش روی آن‌ها بریزید.

در نهایت روی خمیر‌ها تخم‌مرغ بمالید و به مدت تقریبی ۱۵تا۲۰ دقیقه یا تا زمانیکه واتروشکاها رویشان طلائی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد بپزید.

کیک_نت واتروشکا

 

#طرز_تیه_نان

#نان_پنیری

#واتروشکا

#نان_روسی

#شیرینی_روسی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

شیرینی فرانسوی مادلن

شیرینی فرانسوی مادلن

مَدلِن کیک ها یا کوکی هایی کوچک فرانسوی هستند. مشخصه ظاهری کیک های “مَدلِن” این است که در قالب هایی به شکل صدف درست میشوند.

این شیرینی که بیشتر شبیه یک نوع کیک بسیار نرم است ظاهر این کیک شبیه بادام یا صدف است و در قالب های مخصوص مادلن تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه شیرینی مدلن :

 کره  ۱/۲ پیمانه (۱۱۳ گرم)
 آرد  ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)
 بکینگ پودر  ۱/۲ قاشق چایخوری
 نمک  ۱/۴ قاشق چایخوری
 تخم مرغ ۳ عدد
 شکر  ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
 شکر قهوه ای  ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
 اسانس وانیل  ۱ قاشق چایخوری
 پوست لیمو رنده شده  ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی مدلن :

داخل قابلمه ای کوچیک کره را ذوب کنید و بگذارید کنار تا از حرارت بیافتد. کره ذوب شده نباید خیلی سرد بشه و باید کمی گرم باشد. داخل یه کاسه دیگر آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها و شکرها (اگه شکر قهوه ای نداشتید به جای آن شکر سفید بریزید) رو با سرعت بالا هم بزنید تا مخلوط کاملا غلیظ و روشنی بدست آید.

وانیل و رنده پوست لیمو یا پوست پرتقال (اختیاری) را هم به مواد اضافه کنید و باز هم، هم بزنید. مخلوط آرد را در سه مرحله روی مخلوط تخم مرغ الک کنید و هم بزنید. این مرحله را با دقت و حساسیت انجام دهید.   حدود یک پیمانه (۲۴۰ میلی لیتر) از خمیر را بردارید و داخل کره که کمی گرم هست فولد کنید تا کره سبک تر شود و راحت تر داخل بقیه مواد مخلوط شود.

به کمک یک قاشق چوبی کره را در دو مرحله داخل خمیر کیک مخلوط کنید. بعد از اینکه کره هم کاملا با بقیه مواد مخلوط شد روی ظرف را با یک تکه سلفون بپوشانید و برای حداقل یک تا دو ساعت بذارید داخل یخچال تا خمیر استراحت کند و خنک و کمی سفت شود. میتوانید خمیر را تا سه روز هم داخل یخچال نگه دارید. فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. حداقل یک ربع قبل از پختن مدلن ها فر را روشن کنید.

حالا باید قالب مدلن را به دقت آردپاشی کنید. مقداری کره ذوب کنید و با کمک قلم مو داخل صدف ها را چرب کنید. دقت کنید همه جای شیارهای صدف ها چرب شده باشه. داخل هرکدام از صدف ها رو مقدار کمی آرد بپاشید. حالا قالب را تکان دهید تا همه جای قالب با آرد پوشیده شود. قالب آردپاشی شده را برای ۱۰ دقیقه بذارید داخل یخچال.

داخل هر کدام از صدف ها به کمک قاشق به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر سرد شده را قرار دهید. میتونید خمیر را به کمک قیف هم داخل قالب ها بریزید. مدلن ها را برای ۹ تا ۱۱ دقیقه داخل فر بپزید تا وقتی که حاشیه های مدلن ها طلایی شود و پف کنند و اگه به آرومی لمسشان کنید کاملا حالت ارتجاعی داشته باشند.

قالب را از فر خارج کنید و به آرامی روی میز کار برگردانید؛ اگه قالب درست آردپاشی شده باشد به راحتی همه مدلن ها از قالب خارج میشوند ولی اگه چسبیده بودن به کمک یه چاقو از قالب جدا کنید مدلن بهتره تازه مصرف شود ولی میتوانید تا چند روز داخل ظرف دربسته تو دمای اتاق نگه دارید و یا برای بیشتر از یک ماه فریز کنید.

مادلن_فرانسوی

 

#شیرینی_فرانسوی

#شیرینی_صدفی

#مادلن_شف_طیبه

#شیرینی_مادلن

#آموزش_طرز_تهیه_مادلن

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت