کاپ کیک انجیر بدن تخم مرغ

در دستور این کاپ کیک ها از تخم مرغ استفاده نشده و کسانی که رژیم وگان دارند میتوانند به جای شیر معمولی از شیر سویا و به جای کره یا روغن موجود در دستور از روغن نارگیل استفاده کنند.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک انجیر :

 آرد  ۱۵۰ گرم
 نشاسته  ۱۶ گرم
 بیکینگ پودر  ۱ قاشق چایخوری
 جوش شیرین  ۱/۲ قاشق چایخوری
 پودر شکر  ۷۰ گرم
 شیر  ۱ پیمانه
 روغن  ۱/۳ پیمانه
 سرکه سفید  ۱ قاشق غذاخوری
 عصاره وانیل  ۲ قاشق چایخوری
 نمک  ۱/۴ قاشق چایخوری
 انجیر خرد شده  ۱/۲ پیمانه

ماد لازم برای آیسینگ :

 پودر شکر  ۱ و نیم پیمانه
 کره  ۱۰۰ گرم
 آب لبو ۱ قاشق غذاخوری
 شیر سرد  ۱ قاشق غذاخوری
 وانیل  ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه کاپ کیک انجیر :

اول قالب های کاپ کیک آماده کنید و کاغذ روغنی ها را داخل آن قرار دهید ، سپس فر ر با دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.

در مرحله بعد روغن و پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید تا شکر کامل حل شود.

سپس شیر و نشاسته را اضافه کنید خوب مواد را با هم میکس کنید.

آرد را هم در ۳ مرحله همراه جوش شیرین و بکینگ پودر اضافه کنید و خوب میکس کنید، نمک و سرکه را در آخر به مواد اضافه کنید.

انجیرها را از وسط نصف کنید یا ۴ قسمت کنید و پشت آن ها را کمی آردی کنید و روی کاپ کیک ها قرار دهید، آردی کردن زیر انجیر باعث می شود انجیر در خمیر فرو نرود

با دمای ۱۷۰ درجه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان دهید تا کاپ کیک ها بپزد، برای طلایی شدن روی کاپ کیک ها ۵ دقیقه گریل فر را روشن کنید.

برای فراستینگ کیک همه مواد را باهم مخلوط کنید تا منسجم و خامه ای شود سپس همراه تکه های انجیر و انگور بنفش برای تزین روی کاپ کیک ها استفاده کنید.

 

#کاپ_کیک_انجیر

#کیک_انجیر

#کاپ_کیک_وگان

#کیک_میوه_ای

#کیک_گیاهی

#کیک_اسفنجی_وگان