کیک نت

آموزش تهیه کیک و شیرینی

۱۳ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

دسر شارلوت

طرز تهیه دسر شارلوت

مواد لازم برای تهیه دسر شارلوت :

 شیرینی رولت با طعم دلخواه  ۸-۹ عدد
 خامه صبحانه  ۲۰۰ گرم
 پنیر خامه ای  ۲۰۰ گرم
 آب  ۱/۳ پیمانه
 پودر ژلاتین  ۱۵ گرم
 پودر کاکائو  ۲ قاشق غذاخوری
 پودر قند  ۴ قاشق غذاخوری
 موز و توت فرنگی خرد شده ۱ پیمانه
 گردو و شکلات خرد شده  ۱ پیمانه

طرز تهیه دسر شارلوت :

ابتدا با توجه به اندازه ای که برای دسر شارلوتمون مد نظر داریم یه کاسه گرد انتخاب میکنیم و بعد داخلش رو کاملا با سلفون میپوشونیم. سلفون باعث میشه تا بعدا بتونیم راحت و بدون دردسر شارلوت رو برگردونیم و از قالب در بیاریم.

حالا  رولت هامون رو داخل ظرف میچینیم و به هم فشارشون میدیم تا فضای خالی بینشون نمونه. من از رولت کاکائویی استفاده کردم شما میتونین هر طعمی رو که میپسندین انتخاب کنین.

حالا آخرین ردیف رولت هارو هم میذاریم برای پر کردن آخرین ردیف به جای یه رولت کامل از نصف رولت استفاده میکنیم. پس رولت هارو نصف کرده و دور تا دور میچینیم.

روی سطح رولت هارو کمی خامه صبحونه یا خامه قنادی میمالیم این کار باعث میشه تا رولت ها کمی نرم تر و خوش طعم تر بشن. حالا این کاسه رو داخل یخچال میذاریم و فیلینگ داخل شارلوت رو حاضر میکنیم.

برای فیلینگ داخل شارلوت از هر کرمی که باب سلیقتون بود استفاده کنین. من برای این شارلوت از کرم پنیری استفاده کردم.

برای تهیه کرم پنیری ابتدا خامه، پنیر خامه ای، پودر قند و پودر کاکائو رو داخل یه کاسه میریزیم. مواد رو کمی با قاشق هم میزنیم تا وقتی همزن رو روشن کردیم پودر کاکائو و قند تو هوا پخش نشه و بعد با همزن مخلوط مون رو خوب میزنیم تا یکدست بشه.

در نهایت ژلاتین رو که به روش بن ماری حل کردیم، داخل مخلوط پنیری مون میریزیم و سریع هم میزنیم تا ژلاتین تکه تکه نبنده و به صورت یکنواخت با مواد مخلوط بشه.

کاسه رولت هارو از یخچال بیرون میاریم و فیلینگ پنیری خودمون رو داخلش میریزم و لا به لاش از گردو و شکلات خرد شده و برش های موز و توت فرنگی استفاده میکنیم. سطحش رو صاف میکنیم و کاسه رو دوباره داخل یخچال میذاریم تا شارلوتمون خودش رو بگیره.

بعد از ۲ الی ۳ ساعت مایه پنیری خودش رو میگیره و سفت میشه حالا شارلوت رو بیرون میاریم و داخل ظرف سرومون برش میگردونیم.

روی دسر رو میتونید با خامه فرم گرفته و میوه خرد شده تزئین کنید.

کیک نت شارلوت کیک نت کیک نتکیک نت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

دسر ترکی پادیشاه سارماسی

طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی

مواد لازم برای تهیه دسر پادیشاه سارماسی :

 شیر  ۴ پیمانه
 شکر  ۵ قاشق غذاخوری
 پودر کاکائو  ۲ قاشق غذاخوری
 آرد  ۳ قاشق غذاخوری
 شکلات تلخ یا نیمه تلخ  ۸۰ گرم
 وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری
 کره  ۱ قاشق غذاخوری
 بیسکوئیت پتی بور  ۱ بسته
 خامه فرم گرفته  به دلخواه
 پودر نارگیل  به مقدار لازم برای تزئین

طرز تهیه دسر ترکیه ای پادیشاه سارماسی :

پودر کاکائو، شیر ، شکر و آرد را در یک ظرف بزرگ مخلوط میکنیم و روی شعله ملایم گاز میگذاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت برسد، سپس از روی گاز برمیداریم.

شکلات، وانیل و کره را به موادمان اضافه میکنیم و با میکسر هم میزنیم تا کاملا یکدست شود، کرم شکلاتی ما آماده است.

بیسکوئیت پتی بور را پودر می کنیم و توی ظرف مستطیلی پخش میکنیم و بعد کرم شکلاتی را روی پودر بیسکوئیت میریزیم و پخش میکنیم و به مدت ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خنک و سفت شود.

بعد از ۳ ساعت دسر را از یخچال در می آوریم و خامه فرم گرفته ( که میتوان به صورت آماده از قنادی ها تهیه کرد) را روی کرم شکلاتی میریزیم و به آرامی پخش میکنیم تا یکدست شودو سپس به صورت طولی برش میزنیم و به وسیله لیسک رول میکنیم.

دسر ما آماده است میتوانید آن را داخل پودر نارگیل بغلتانید و با میوه سرو کنید، نوش جان.

نکته :

میتوانید از رشته های کادایف و گردو هم برای تزئین این دسر استفاده کنید.

طرز تهیه کادایف : کره را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب شود، رشته های کادایف را با دست خرد کنید و همراه شکر (۲ ق غ) داخل تابه بریزید و مرتب هم بزنید تا رشته ها به کره آغشته شود . وقتی رنگ رشته ها طلایی شد، تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

کیک نت  کیک نت

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

حلوا کاسترد

طرز تهیه حلوا کسترد

مواد لازم برای تهیه حلوا کسترد :

 شکر  ۲۰۰ گرم (۳ پیمانه)
 پودر کسترد  ۴ قاشق غذاخوری (۱/۲ پیمانه)
 آب  ۲ پیمانه
 گردو خرد شده  ۱۰۰ گرم
 پودر هل  ۱/۲ قاشق چایخوری
 زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
 گلاب  ۱/۴ پیمانه
 روغن جامد  ۴۰ گرم

طرز تهیه حلوا کسترد : 

اول ۳ پیمانه شکر رو با ۱ پیمانه آب توی قابلمه ریخته و با حرارت ملایم هم بزنیدتا کاراملی بشه.

بعد ۴ قاشق غذا خوری کسترد رو تو بقیه آب حل کرده و روی شکر کارامل شده میریزیم و هم میزنیم. توى این مرحله باید مدام هم بزنید تا حلوا گلوله نشه.

گردو خرد شده و روغن رو بریزید توش و بعد روی حرارت ملایم به مدت ۲۰دقیقه هم بزنید.

۵ دقیقه مونده به آخر  پودر هل رو اضافه کنید و ۲ دقیقه مونده به اتمام پخت ۳ قاقشق غذا خوری زعفرون دم کرده و یکم گلاب بهش اضافه کنید.

و بعد توی ظرف ریخته بعد از سرد شدن مثل حلوا برش بزنید و نوش جان کنید.

حلوا کیک نت  حلوا کیک نت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

کیک بادام با کرم دیپلمات

طرز تهیه کیک بادام با کرم دیپلمات

مواد لازم برای تهیه کیک بادام :

سفیده تخم مرغ  ۴ عدد
 پودر شکر  ۲۰۰ گرم
 نشاسته ذرت  ۲۰ گرم
عصاره وانیل  ۱ قاشق چایخوری
 پودر بادام  ۲۵۰ گرم
 پرک بادام برای تزئین  به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه کرم دیپلمات :

 شیر  ۵۰۰ میلی لیتر (۲ پیمانه)
 زرده تخم مرغ  ۶ عدد
 شکر  ۱۰۰ گرم
عصاره وانیل  ۱ قاشق چایخوری
 آرد ۴ قاشق سوپ خوری
 کره  ۵۰ گرم
 خامه قنادی  ۵۰۰ گرم

طرز تهیه کیک بادام :

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف و دیواره قالب کمربندی را به قطر ۲۴ سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد مخلوط الک کرده پودر شکر و نشاسته ذرت را کم کم به آن بیفزائید تا مرنگ فرم بگیرد و براق شود.

سپس وانیل و بادام را به مرنگ افزوده و به آرامی مخلوط سازید. حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی ۲۵-۳۰ دقیقه در فر بپزید.

کیک را در قالب و روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد آن را از قالب جدا نمائید. آن‌گاه روی کیک را با کرم دیپلمات بپوشانید و با پرک بادام برشته کرده و پودر شکر بیارائید.

کیک نت

روش تهیه کرم دیپلمات :

شیر را گرم کنید و زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر، وانیل و آرد، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

آن‌گاه شیر را کم کم به زرده‌های همزده بیفزائید و دوباره همه مواد را به ظرف شیر منتقل کنید و روی حرارت متوسط، پیوسته هم بزنید تا کرم اندکی غلیظ شود.

سپس کره را به آن افزوده و مخلوط کنید. اکنون روی کرم را با سلفون بپوشانید تا رویه نبندد! همینکه کرم کاملا خنک شد، آن را دست‌کم دو تا سه ساعت در یخچال نگه دارید و بعد با خامه قنادی مخلوط کنید.

کرم دیپلمات کیک نتکیک نت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

حلوا موز و بادام

طرز تهیه حلوا موز و بادام

مواد لازم برای تهیه حلوا موز و بادام :

 موز بزرگ و رسیده  ۵-۶ عدد
 شکر قهوه ای  ۲ پیمانه
 شکر سفید  ۱/۲ پیمانه
 آرد  ۱ پیمانه
 پودر هل  ۱ قاشق چایخوری
 کره یا روغن جامد  ۴ قاشق غذاخوری
 بادام هندی یا بادام معمولی  به مقدار لازم

طرز تهیه حلوا موز و بادام :

موزها را پوست بکنید ، خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. ۱/۲ لیوان آب روی موزها بریزید و با میکسر بزنید تا پوره و یکدست شود.

کره یا روغن جامد را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس موز پوره شده را اضافه کنید و به مدت ۵ – ۱۰ دقیقه تفت دهید تا رطوبت اضافی گرفته شود.

شکر قهوه ای و شکر سفید را با ۱/۲ لیوان آب مخلوط کنید. سپس به پوره موز تفت خورده اضافه کنید و ۵ دقیقه با حرارت ملایم بگذارید حلوا بجوشد.

آرد را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس آرد و پودر هل را به حلوا اضافه کنید ، آنقدر مخلوط کنید و تفت دهید تا حلوا جمع شود و خودش را بگیرد.

در آخر خلال بادام را به حلوا اضافه کنید و هم بزنید.

ته قالب را چرب کنید و حلوا را داخل قالب بریزید و پهن کنید. قالب را ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس برش بزنید و با پودر نارگیل یا کنجد سرو کنید.

نکته :

در صورت تمایل میتوانید داخل این حلوا از کشمش یا آجیل خرد شده هم استفاده کنید.

به جای شکر قهوه ای میتوانید از همان مقدار شیره استفاده کنید.

میتوان کمی زعفران دم کرده هم برای طعم و رنگ بهتر به این حلوا اضافه کرد.

 

کیک نت   حلوا موز

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

چند نکته مهم در مورد پخت کیک و شیرینی

ترفندهای پخت کیک و شیرینی

همیشه برای هر کاری ریزه کاری هایی وجود دارد که دانستن آنها می تواند خیلی کمک کننده باشد.

در این مطلب نکات جالبی راجب پخت کیک را یادآوری می کنیم که شاید کمتر به آنها توجه کرده باشید.

  • ظرف شما نباید خیس باشد.
  •  همزن نباید چرب باشد.
  •  اگر بیش از حد سفیده را بزنید کیک شما خشک می شود.
  •  اگر روغن و شکر و زرده را زیاد بزنید کیک شما سفت می شود.
  • سفیده تخم مرغ را اگر با یک قاشق قند سائیده مخلوط کنید پف آن نمی خوابد.
  • اگر قالب کیک را از قبل گرم کنید کیک شما بعد از پخت به راحتی از قالب جدا می شود.
  • قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود.
  • آرد کیک را قبل از استفاده ۳ تا ۴ مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند.
  • بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید.
  • برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید.
  • سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی شما خشک می شود.
  • اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود.
  • برای آن که کشمش و گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک آن ها را در کمی آرد بغلتانید.
  • پیش از تهیه کیک، حتما تخم مرغ را حداقل دو ساعت از یخچال بیرون بگذارید. در واقع سرمای زیاد تخم مرغ، باعث می شود کاملا با دیگر مواد ترکیب نشود و پخت کیک به خوبی صورت نگیرد.
  • اگرچه طعم شوری همراه با شیرینی غیر قابل تصور است اما افزودن نمک به اندازه سر قاشق چایخوری به مایه کیک، علاوه بر این که طعم کیک را بهبود می دهد، در ماندگاری کیک نیز موثر است.
  • بیش از حد نیاز لازم نیست آرد را هم بزنید. گلوتن موجود در آرد باعث می شود در صورت هم زدن زیاد، مایه حالت لاستیکی پیدا کند.

کیک نت  کیک نتکیک نت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

اشکالات رایج در پخت کیک

اشتباهات رایج در کیک پزی

پف نکردن کیک

+مواد کیک باید خوب هم زده شود ، دستوری که کره و شکر دارد باید تا حدی بزنید که کشدار و کرمی شود.

+ اگر از روغن به جای کره استفاده می کنید مایه کیک را خوب مخلوط کنید ، خوب هم زدن باعث تشکیل حباب های هوا و بافت خوب کیک میشود ( هم زدن به صورت آرام و دورانی ).

+ بیکینگ پودر یا هر نوع پودر پخت باید تازه باشد ، پودر کهنه عمل نمیکند و کیک پف نخواهد کرد.

+ استفاده بیش از حد از آرد کیک را سنگین میکند و باعث میشود خوب پف نکند ، مایه کیک را باید بتوانید خیلی راحت و روان هم بزنید ( بهتر است از آرد مخصوص کیک استفاده کنید ).

+ فر را حداقل ۲۰ دقیقه پیش از اینکه قالب کیک را قرار دهید روشن کنید تا خوب گرم شود ( بیکینگ پودر و پودر پخت نیاز به حرارت سریع برای عمل کردن دارد و سرد بودن فر و تاخیر در گرم شدن مایه کیک باعث میشود کیک پف نکند ).

سر ریز شدن کیک

+ ساده ترین راه این است که قالب خود را با مایه کیک کمتری پر کنید.

+ بهترین حالت این است که نصف قالب از مایه کیک پر شود ( حداکثر تا ۲/۳ قالب مایه کیک بریزید ).

خوابیدن پف کیک

+ مهم ترین علت این است که کیک شما به طور کامل نپخته است ، ممکن است در ظاهر کیک پخته باشد ولی در مرکز کیک پخت کامل نشده باشد ، برای تست مرکز کیک از خلال چوبی یا چاقو استفاده کنید اگر رطوبت یا مواد کیک روی آن مشاهده کردید یعنی پخت کامل نیست و باید مجدد به فر بازگردد.

+ اگر در زمان قرار دادن قالب کیک ، فر خوب گرم نشده باشد یا اوایل پخت در فر را باز کنید پف کیک میخوابد ( بخصوص ۲۰ دقیقه اول پخت در فر نباید باز شود ).

+ دلیل دیگر تخم مرغ است ، در تهیه کیک شما باید از تخم مرغ بزرگ استفاده کنید ، اگر از تخم مرغ ریز استفاده کنید چسبندگی مناسب در بافت کیک ایجاد نمیشود و پس از پخت پف کیک میخوابد.

+ برای پخت کیک از قالب مناسب استفاده کنید ، قالب کوچک باعث از بین رفتن پف کیک پس از پخت میشود ، تا نصف قالب باید از مایه کیک پر شود ( حداکثر ۲/۳ قالب را پر کنید ).

ترک خوردن کیک ( گنبدی شدن کیک )

+ وقتی دمای فر بیش از اندازه باشد قسمت بیرونی و بالای کیک سریع تر پخته میشود و تشکیل پوسته ای میدهد که با تکمیل پخت کیک این پوسته ترک میخورد.

+ میتوانید با استفاده از یک دماسنج آشپزی دمای داخل فر را پیش از قرار دادن قالب کیک بررسی کنید تا بیش از اندازه داغ نباشد.

خشک شدن پوسته کیک

+ اگر داخل کیک بافت نرم و کرکی دارد ولی پوسته بیرونی کیک خشک و شکننده است دلیل آن چرب کردن بیش از حد قالب با روغن است ، قالب باید چرب باشد اما با روغنی شدن زیاد قالب ، کیک میسوزد و خشک میشود.

چسبیدن کیک به قالب

+ میتوانید برای جلوگیری از چسبیدن کیک پس از چرب کردن قالب کمی آرد کف قالب و دیواره ها بپاشید.

+ پس از پخت قالب را ۱۰ تا ۲۰ دقیقه کناری قرار دهید تا کیک کمی سرد شود سپس کیک را از قالب خارج کنید.

+ بهتر است برای پخت کیک از قالب نچسب ، کاغذ پخت یا کاغذ روغنی استفاده کنید.

+ گاهی نیز ممکن است دلیل چسبندگی کیک به قالب این باشد که کیک رطوبت دارد و پخت آن کامل نشده است ، برای تست کیک از خلال چوبی یا چاقو استفاده کنید اگر رطوبت یا مواد کیک روی آن مشاهده کردید یعنی پخت کامل نیست و باید مجدد به فر بازگردد.

کیک نت کیک نت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

کیک یخچالی شکلاتی

طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی

مواد لازم برای کیک یخچالی شکلاتی :

 شیر  ۲ پیمانه
 شکر  ۱ پیمانه
 کره  ۵۰ گرم
 پودر کاکائو  ۳ قاشق غذاخوری
 آرد سفید  ۲ قاشق غذاخوری
 بیسکوئیت پتی بور  ۲ بسته (ترجیحا دو رنگ متفاوت)
 شکلات نیمه تلخ خرد شده  ۵۰ گرم
 خامه  ۵۰ گرم

طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی :

ابتدا شیر وشکر وپودر کاکائو و آرد را باهم مخلوط کرده درون ظرف مقاوم به حرارت ریخته و روی شعله ملایم قرار میدهیم ومدام هم میزنیم.

بعدکه غلظتش مثل فرنی شد کره را اضافه کرده واز روی حرارت بر میداریم و به آن شکلات خرد شده و خامه را اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط میکنیم.

دوبسته بسکویت که بهتره دورنگ باشه را آماده میکنیم در اینجا میتونید به دوشکل بسکوییت ها را بچینید

شکل اول که یه ردیف بسکویت چیده وروی آن مواد میزاریم وباز بسکوییت چیده وروش مواد میریزیم .آنقدر این کار را تکرار میکنیم تا بسکوییت تمام شود ولی لایه آخر باید حتما از مواد باشه

کیک یخچالی کیک نت

کیک یخچالی

شکل دوم اینکه بیسکوییت ها را به صورت عمودی بزارید. یعنی یک بسکویت بردارید یه قاشق مواد بهش بزنید بعد یک بسکویت دیگه کنارش قرار بدید ….بستگی به سلیقتون داره….ولی لایه رویی حتما باید مواد باشه .

بعد ظرف کیک را توی یخچال قرار داده ، میتونید بعد از ۴ساعت تزیئین و نوش جان کنید. اما تجربه ثابت کرده اگه ۲۴ساعت تو یخچال بمونه طعم عالی به خودش میگیره و مزه شیرینی تر با کیفت را میده.

نکته :

میتونید بین لایه ها از موز حلقه شده و گردو خرد شده و پودر نارگیل هم استفاده کنید.

همچنین میتونید از شکلات شیری و وانیل استفاده کنید و دو رنگ از مایع بین کیک داشته باشید.

کیک یخچالی کیک نت

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

شیرینی ماکارون فرانسوی

طرز تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی

مواد لازم برای تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی :

 آرد بادام یا پودر بادام  ۱۲۰ گرم
 پودر قند  ۱۵۰ گرم
 سفیده تخم مرغ  ۲ عدد ( ۶۰ گرم )
 وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
 نمک  کمی
 رنگ خوراکی یا پودر کاکائو یا پودر پسته  به اندازه دلخواه و به سلیقه خود

مواد میانی شیرینی ماکارون فرانسوی :

 کره در دمای محیط  ۲ قالب ۱۰۰ گرمی
 پودر قند  ۳ پیمانه
 وانیل ۱/۲  قاشق چایخوری
 خامه  ۳-۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی :

به طور کلی ماده ی اصلی شیرینی ماکارون سفیده ی تخم مرغ و شکر است. از دیگر مواد اولیه آن می توان به پودر قند، آرد بادام و رنگ خوراکی اشاره کرد. اگرچه حتی طرز تهیه ماکارون حرفه ای نیز با دستور دیگر آن متفاوت است اما می توان گفت برای طرز تهیه ماکارون به یکسری مواد اولیه ثابت و یکسری مواد اولیه انتخابی نیاز دارید.

آرد بادام و پودر قند را الک کنید تا کاملا حالت پودری داشته باشد. سفیده های تخمه مرغ را کاملا بزنید و به آن کمی نمک اضافه کنید. سپس پودر قند الک شده را کم کم به آن اضافه کنید تا پف کند. سپس پودر بادام الک شده را بیفزایید. اگر به دنبال طرز تهیه ماکارون شکلاتی می توانید در این مرحاه کمی پودر کاکائو الک شده به مواد اضافه کنید تا ماکارون شکلاتی داشته باشید. همچنین می توانید از سایر رنگ های خوراکی مایع به میزان ۲ قطره به سفیده زده شده اضافه کنید.

طرز تهیه ماکارون کمی دشوار است چون به راحتی میتواند تغییر شکل بدهد یا بشکند. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. مواد آماده شده را داخل قیف با ماسوره ی ساده و گرد بریزید و به اندازه ی یک سکه روی کاغذ روغنی با فاصله از هم بریزید. سینی را چند بار آرام بکوبید تا مایع ماکارون به خوبی پخش و پهن شود. می توانید به جای سینی فر از قالب مخصوص ماکارون استفاده کنید تا سایز ماکارون ها یکدست و یک اندازه شود. سپس بعد از حدود ۱ ساعت استراحت به آن، سینی را داخل فر با دمای ۱۴۹ درجه به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بگذارید تا ماکارون ها پخته و آماده شوند. سپس آن ها را بیرون آورده و اجازه دهید کاملا خنک شوند.

قالب-ماکارونابتدا اجازه دهید کره به دمای محیط برسد. سپس آن را هم زده و سایر مواد را به آن اضافه کنید. دقت کنید که تمام مواد خشک باید به صورت الک شده به سایر مواد اضافه شوند. در غیر این صورت ماکارون کیفیت خود را از دست می دهد. بعد از آماده شدن مواد، آن ها را داخل قیف ریخته و سر آن را ببرید. به مقدار مناسبی از مواد داخل یکی از ماکارون های آماده شده بریزید و ماکارون دوم را روی آن قرار دهید. قبل از سرو ماکارون ها آن ها را در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند.

شیرینی ماکارون کیک نتی

  کیک نت

شیرینی ماکارون کیک نتی

کیک نت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

بستنی رژیمی آووکادو

طرز تهیه بستنی رژیمی آووکادو

مواد لازم برای تهیه بستنی رژیمی آووکادو :

 آووکادو  ۲-۳ عدد
 خرما  ۵ عدد
 گردو و فندق  ۱/۲ پیمانه
 موز  ۱ عدد
 ماست  ۱ پیمانه
 عسل  ۱/۳ پیمانه

طرز تهیه بستنی رژیمی آووکادو :

همه مواد را خرد کرده  و روی  آنها یک لیوان ماست ریخته و در بلندر می ریزیم  سپس در فریزر قرار میدهیم  میتوایند داخلش از میوه های خشک متفاوت دیگری هم استفاده کنید مثلا زرد آلوی خشک و بادام هم میتوانید استفاده کنید هر چه که دلتان بخواهد و دوست داشته باشید می توانید بریزید این اندازه های داده شده برای دو تا چهار نفر است و در مدت ده دقیقه آماده می شود به همین راحتی یک بستنی آووکادو درست کنید که بسیار سالم و مغذی است.

نکته :

وگان ها میتوانند برای تهیه این بستنی از ماست صرف نظر کنند.

۸۵۰-Coconut-Milk-and-Avocado-Ice-Cream

کیک بستنیکیک نت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت