کیک نت

آموزش تهیه کیک و شیرینی

۳ مطلب در فروردين ۱۴۰۰ ثبت شده است

شیک وانیلی با بیسکوییت قهوه

طرز تهیه شیک وانیلی با بیسکوییت قهوه

بیسکوئیت قهوه رو اگه امتحان کرده باشین، حتما تفاوت عطر و طعمش و احساس کردین! شیک بیسکوییت قهوه کافی جوی که دیگه معرکه‌س

مواد لازم برای تهیه شیک وانیلی با بیسکوییت قهوه :

 بستنی وانیلی  ۴ اسکوپ
 شیر  ۱/۲ پیمانه
 بیسکوییت قهوه (کافی جوی)  نصف بسته
 خامه  به مقدار دلخواه
 سس شکلات یا کارامل  برای تزئین و سرو

طرز تهیه شیک وانیلی با بیسکوئیت قهوه :

بیسکوئیت‌ها رو به همراه بستنی وانیلی داخل مخلوط کن می‌ریزیم. نصف مقدار شیر و مقداری خامه رو هم اضافه می‌کنیم تا بستنی و بیسکوئیت راحت‌تر ترکیب بشن ولی مقدارش شیر باید خیلی کم باشه تا شیک شل نشه!

مخلوط کن و روشن می‌کنیم تا مواد با هم ترکیب بشن. توی این مرحله اگه دیدیم ترکیب سفته و خوب توی مخلوط کن نمی‌چرخه یه مقدار دیگه شیر اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا ترکیب شیک کاملا یکدست بشه. شیک یه حالتی بین جامد و مایع داره یعنی نه خیلی سفته که نشه با نی خوردش و نه شل و آبکی.

برای سرو شیک معمولا از لیوان با حجم ۲۲۰ سی‌سی استفاده می‌کنیم. برای تزیین روی اونم می‌تونیم از خامه زده شده و پودر قهوه استفاده کنیم.
برای تزیین خود لیوان قبل از اینکه شیک و داخل‌ش بریزیم دیواره داخلی لیوان و به سس شکلات (یا کارامل) آغشته می‌کنیم و این باعث میشه وقتی شیک و به لیوان اضافه کردیم شکلات ها روی دیواره اون پخش بشن.

کیک نت کیک نت gsd1px7qb8951

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

بامیه ترکی

طرز تهیه بامیه ترکی (تاتلی ترکی)

مواد لازم برای تهیه بامیه ترکی :

تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
آرد سفید ۴ پیمانه
آرد سمولینا ۲ قاشق غذاخوری
روغن ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
شربت بار ۲ پیمانه

طرز تهیه بامیه ترکی (تاتلی ترکی) :

برای تهیه بامیه ترکی ابتدا مواد داخل یخچال ، از تخم مرغ ها، شیر، ماست را ۳۰ دقیقه زودتر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا با دمای محیط سازگار شوند. تخم مرغ ها را داخل ظرفی می شکنیم.

و بیکینگ پودر را به آرد و آرد سمولینا اضافه می کنیم و همراه با وانیل به مواد می افزاییم. در ادامه شیر را به همراه ماست، روغن مایع و آبلیمو  اضافه می کنیم.

سپس با همزن دستی همگی مواد را کاملا مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست و لطیفی داشته باشیم.داخل کاسه ای را چرب می کیم و خمیر را داخل ان قرار می دهیم و روی آن را با سلفون یا پارچه ای می پوشانیم.

سپس قابلمه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن سرخ کردنی به صورت شناور داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا به مرور زمان روغن داغ شود.

خمیر را داخل قیف می ریزیم و روغن که داغ شد به صورت حلقه ای خمیر را داخل روغن می اندازیم و اجازه می دهیم تا بامیه ها پف کنند و سرخ شوند.با میه ها را داخل روغن با قاشق بر می گردانیم تا هر دو طرف آن یکدست سرخ شود.

بعد از سرخ شدن آن ها را داخل توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافه شان خارج شود. در صورتی که توری فلزی در دسترس نداشتیم می توانیم بامیه ها را روی دستمال حوله ای قرار دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.

بعد داخل شربت بار سرد می گذاریم تا کاملا شربت جذب بامیه ها شود و با کفگیر بامیه ها را از داخل شربت بیرون می آوریم و کمی تکان می دهیم و در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم.

cakenet

نکته :

شربت بار

شربت بار یکی از شربت های پر مصرف در تهیه انواع شیرینی ها می باشد که می توانیم آنرا به صورت اماده از فروشگاه ها تهیه کنیم. البته در صورتی که تمایل دارید این شربت را در منزل تهیه کنید.

ابتدا آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید، زمانی که آب به جوش آمد جوهر لیمو را به قابلمه حاوی آب اضافه می کنیم، اگر جوهر لیمو در دسترس ندارید به جای آن دو قاشق غذاخوری آب لیمو بریزید. شکر را به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم اجازه می دهیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود و شربت شفاف شود. زمانی که شربت شروع به قل زدن کرد و کاملا شفاف شد گلاب و زعفران را اضافه می کنیم. (مقدار شکر و آب به یک اندازه است).

cakenetبامیه ترکی کیک نت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

مینی تارت نارگیل آناناس

مینی تارت (تارتلت) نارگیل آناناس

مواد لازم برای تهیه مینی تارت (تارتلت) نارگیل آناناس :

خمیر تارت ۲ بسته
شکر ۱ و نیم پیمانه
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ ۴ عدد
کرم نارگیل ۱/۲ پیمانه
کره ذوب شده ۱/۳ پیمانه
آب لیمو تازه ۱/۴ پیمانه
نارگیل رنده شده یا پودر نارگیل ۱ پیمانه
کنسرو آناناس ۱ قوطی
پرتقال یا نارنگی خرد شده برای تزین

طرز تهیه تارتلت نارگیل آناناس :

خمیر را به چند ین قسمت تقسیم کرده و به شکل دایره های تو خالی با کناره های دندانه دار درست کنید.آن ها را در فر با درجه ۴۵۰ به مدت ۷-۸ دقیقه قرار دهید تا قهوه ای شوند.

شکر، آرد، آرد ذرت و نمک را در یک کاسه و با همزن مخلوط کنید. تخم مرغ، کره ذوب شده و آب لیمو را نیز به آن اضافه کنید. مخلوط را در خمیرهایی که خنک شده اند ریخته و آنها را پر کنید.

سپس خمیرها را در فر با درجه ۳۵۰ به مدت ۲۲ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید.

نارگیل ، آناناس و پرتقال را با هم مخلوط کرده روی تارت ها بریزید همچنین روی تارت ها را برای تزئین برگ رزماری گذاشته و آنها را با چایی یا قهوه سرو کنید.

cakenet

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت