کیک نت

آموزش تهیه کیک و شیرینی

۲ مطلب در شهریور ۱۴۰۰ ثبت شده است

تارت میوه ای فوری با خمیر یوفکا

تارت میوه ای فوری با خمیر یوفکا

مواد لازم برای تارت میوه ای با خمیر یوفکا :

 خمیر یوفکا  ۸ ورق
 کره ذوب شده  ۱/۲ پیمانه
 میوه دلخواه (توت فرنگی، کیوی، پرتقال، تمشک …)  به تعداد لازم
 نشاسته ذرت  ۱ قاشق غذاخوری
 آرد  ۱ قاشق غذاخوری
 شیر  ۱ و نیم پیمانه
 زرده تخم مرغ  ۱ عدد
 شکر  ۵ قاشق غذاخوری
 اسانس وانیل  ۳ قطره
 پنیر ماسکارپونه  ۲۰۰ گرم
 خامه  ۱۰۰ گرم

تارت_کیک_نت

طرز تهیه تارت میوه با خمیر یوفکا :

فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. ورقه‌های یوفکا را به شکل مربع (۱۰در۱۰ سانتی متر) برش دهید روی آن‌ها ‌‌‌را با قلم‌مو به مقداری کره آغشته کنید و به شکل ضربدری در داخل قالب‌های مافین کوچک بگذارید.

قالب‌های مافین را در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا یوفکاها طلایی شود و سپس از فر خارج کنید تا خنک شود.

در این فاصله کرم پاتیسیر را آماده کنید. شکر، آرد و نشاسته ذرت را با کمی از شیر مخلوط کرده تا مواد داخل شیر حل شوند سپس بقیه شیر را کم کم اضافه و مواد را مخلوط کنید.

مخلوط را روی حرارت ملایم گذاشته تا غلیظ شود.  زرده تخم مرغ و اسانس را هم افزوده و مدام هم می‌زنیم تا به غلظت فرنی برسد. کرم را کنار می‌گذاریم تا خنک شود.

خامه و پنیر ماسکارپونه را با کمی پودر شکر هم بزنید تا فرم بگیرد.

حالا خمیرهای پخته تارت را با کرم پاتیسیر و پنیر ماسکارپونه پر کرده و با میوه‌های دلخواه و برگ نعنا تزیین کنید. کمی روی تارت ها پودر شکر بپاشید.

 

#مینی_تارت_میوه_ای

#تارت_با_کرم_پاتیسیر

#تارت_با_پنیر_ماسکارپونه

#تارت_با_خمیر_فیلو

#تارت_با_خمیر_یوفکا

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

فوت و فون اصلی درست کردن یک ژله حرفه ای

فوت و فون اصلی درست کردن یک ژله حرفه ای

حتما تا حالا برایتان پیش آمده که برای میهمانی ژله آماده کرده اید و موقع سرو با نبستن ژله روبرو شده اید.

ژله یک دسر خوشمزه است که طرز تهیه ساده ای دارد.

برای اینکه ژله ای زیبا، خوش طعم و حرفه ای درست کنید باید فوت و فن های درست کردن آن را بیاموزید. در این بخش از کیک نت نکات مهم تهیه ژله را یاد می گیریم.

کیک_نت

فوت_و_فن_ژله

فوت_و_فن_ژله

طرز تهیه ژله ساده

یک بسته ژله با هر طعمی که می پسندید را انتخاب کنید و با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. بعد نصف لیوان آب سرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و درون قالب خود بریزید.

آماده سازی قالب

یک قالب به دلخواه انتخاب کنید بهتر است قالب شما پلاستیکی و یا سیلیکونی باشد. اما می توانید از همه جنس قالب استفاده کنید.

برای اینکه ژله راحت تر از ظرف جدا شود

قالب را روغن مالی کنید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل آن بریزید.

برگرداندن دسر و ژله

  • استفاده از آب داغ

هنگامی که دسر کاملا بست، قالب دسر را ده تا بیست ثانیه داخل یک ظرف محتوی آب داغ می گذاریم سپس ژله را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.اگر ژله کمتر ازاین زمان در آب داغ قرار بگیرد ژله کامل جدا نمی شود و اگر زمان قرار گرفتن ژله در آب زیاد باشد ژله شما آب خواهد شد و آب می اندازد.

  • استفاده ازحوله گرم و سشوار

شما می تونید بعد ازبستن ژله آن را همراه قالب در ظرف برگردانید، حوله ای ازقبل گرم شده را دور قالب بپیچید تا قالب جدا شود. یا همه جای قالب سشوار بگیرید تا دسر از قالب جدا شود.

جدا کردن ژله از قالب های پیرکس

روش استفاده از آب گرم اگر قالبتان پیرکس باشد مناسب نیست زیرا در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس می شکند. هنگام درست کردن ژله در ظرف پیرکس مقداری آب به دیواره های ظرف قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید بپاشید. زمان در آوردن ژله از قالب اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال باشد و سپس آن را برگرداند.

طریقه شفاف شدن ژله

برای اینکه ژله شفاف تری داشته باشیم بعد از حل کردن پودر ژله در آب جوش ظرف را روی بخار آب می گذاریم تا تمام ذرات ژله به حالت بن ماری حل شده و شفاف شود.

روش زود بستن ژله

برای درست کردن فوری ژله زمانی که ژله را بن ماری کردید، از سه چهارم لیوان یخ به جای یک لیوان آب سرد استفاده کنید. یخ ها رو داخل ژله داغ ریخته و هم بزنید تا حل شود اما ژله را با یخ داخل یخچال نگذارید. پس از آب شدن یخ ها، ژله را در طبقات بالاتر یخچال که خنک تر هست بگذارید تا ژله شما در نیم ساعت حاضر شود.

 

#طرز_تهیه_ژله_ساده

#علت_نبستن_ژله

#ژله_چند_رنگ

#علت_خراب_شدن_ژله

#ژله_حرفه_ای

#روش_زود_بستن_ژله

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت