کیک نت

آموزش تهیه کیک و شیرینی

۱۴ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

شوکوبیس با موس شکلات سفید

طرز تهیه شوکوبیس با موس شکلات سفید

مواد لازم برای شوکوبیس :

 بیسکوئیت پتی بور (پودر شده)  ۱۰۰ گرم
 تخم مرغ  ۱ عدد
 شکر  ۱/۲ پیمانه
 کره  ۱۲۰ گرم
 پودر کاکائو  ۱/۴ پیمانه
 رنده پوست پرتقال  ۱ قاشق چایخوری
 گردو خرد شده  ۱/۲ پیمانه

مواد لازم موس شکلات سفید :

 شیر  ۱ و نیم پیمانه
 شکلات سفید  ۳۰۰ گرم
 آب  ۱/۳ پیمانه
 زرده تخم مرغ  ۳ عدد
 پودر ژلاتین  ۱ قاشق غذاخوری
 خامه فرم گرفته  ۱ و نیم پیمانه

طرز تهیه شوکوبیس با موس شکلات سفید :

در یک کاسه تخم‌مرغ را با شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. در یک قابلمه دیگر کره را با پودر کاکائو مخلوط کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شده و با پودر کاکائو مخلوط شود. حالا مخلوط تخم‌مرغ و شکر را اضافه کرده و آنها را خوب با هم مخلوط کنید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد کمی خنک شوند.

مواد داخل قابلمه را در کاسه بریزید. بیسکوییت پودر شده، گردوی خرد شده و پوست پرتقال رنده شده  را هم اضافه و آنها را با مواد مخلوط کنید.مواد حاصل را در قالب کمربندی ریخته و آن را به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال قرار دهید. در این میان موس شکلات را آماده کنید.

ژلاتین را در ۳/۱ پیمانه آب سرد به روش بن ماری حل کنید. در یک ظرف مناسب شیر را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی خیلی داغ شد، شکلات سفید خرد شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات‌ها کاملاً حل شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید. در یک قابلمه مناسب شکر را با آب مخلوط کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. زرده‌ها را در یک کاسه کوچک خوب بزنید، سپس آنها را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید. مواد را سریع هم بزنید تا فرایند پخت زرده‌ها انجام شود. مخلوط شیر و شکلات را هم به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد کاملاً خنک شوند. در انتها پودر ژلاتین و خامه را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

قالب را از یخچال درآورید. موس را روی شوکوبیس بریزید، سپس دوباره قالب را داخل یخچال قرار دهید. بعد از حدود ۴-۳ ساعت که مواد سفت شد، قالب را از یخچال درآورید. مواد را از قالب جدا کرده و به‌دلخواه برش بزنید، سپس سرو کنید.

۲۲۰۱f91aa8f7bb9eef25a3b768ee   white-chocolate

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

موس کیک شکلات قهوه

طرز تهیه موس کیک شکلات قهوه

مواد لازم برای تهیه موس کیک شکلات قهوه :

 شیر  ۱ پیمانه
 آب  ۴ قاشق غذاخوری
 شکلات تخته  ۱۵۰ گرم
 پودر قهوه  ۱ قاشق غذاخوری
 شکر  ۱/۲ پیمانه
 پودر ژلاتین  ۲ قاشق غذاخوری
 خامه  ۳۰۰ گرم
 کیک شکلاتی  به مقدار لازم

طرز تهیه موس کیک شکلات قهوه :

پودر ژلاتین را با ۴ قاشق غذاخوری آب داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب هم بزنید تا حل شود ، شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس ژلاتین و شکر را اضافه کنید ( شیر فقط باید گرم باشد چون ژلاتین باعث بریده شدن شیر داغ میشود ) سپس این مخلوط را نصف کنید و در ۲ کاسه جداگانه بریزید.

شکلات تخته ای را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود سپس شکلات و نصف خامه را به کاسه شماره ۱ اضافه کنید ، پودر قهوه فوری و نصف دیگر خامه را نیز به کاسه شماره ۲ اضافه کنید.

کیک شکلاتی را بخرید یا آماده کنید سپس با قالب گرد یا لیوان کیک را قالب بزنید و ته لیوان سرو قرار دهید ، مقداری موس شکلاتی روی کیک بریزید و به همان اندازه موس قهوه روی موس شکلات بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود ( در صورت تمایل میتوانید مقداری شکلات را ذوب کنید و بعنوان لایه آخر روی مواد بریزید ).

نکته :

نوع ظرف و قالبی که موس ها را در ان سرو میکنید کاملا سلیقه ای میباشد ، پس از اضافه کردن ژلاتین با سرعت عمل بیشتری کار کنید چون ژلاتین بسته میشود ، در زمان اضافه کردن لایه قهوه روی لایه شکلاتی دقت کنید و به آرامی و با دقت اضافه کنید تا لایه ها مخلوط نشوند.

download.mouss  ۵c7af4b52bcb3-768

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

رول دارچینی برای وگان ها

رول دارچینی برای وگان ها

مواد لازم برای تهیه خمیر رول دارچینی :

 آرد  ۴۰۰ گرم
 شیر بادام یا شیر سویا  ۱ پیمانه
 شکر دانه ریز  ۳ قاشق غذاخوری
 سرکه سیب  ۱ قاشق غذاخوری
 بیکینگ پودر  ۳ قاشق چایخوری
 روغن کنجد  ۱/۴ پیمانه
 نمک نوک قاشق چایخوری

مواد لازم برای فیلینگ رول دارچینی :

 دارچین  ۲ قاشق غذاخوری
 روغن نارگیل خوراکی  ۶ قاشق غذاخوری
 گردو ریز خرد شده  ۱/۲ پیمانه
 شکر قهوه ای  ۵۰ گرم

طرز تهیه رول دارچینی برای وگان ها :

شیر و سرکه سیب را با هم مخلوط کنید  و۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

حالا آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کنید و شکر و نمک را به آن بیفزائید. سپس مخلوط شیر، سرکه و روغن را کم‌کم به مواد خشک اضافه کنید تا خمیر صاف و یکنواختی حاصل شود.

چنانچه خمیر بیش از حد خشک بود، از مقدار شیر بیشتری استفاده کنید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه ۲۰×۳۰ سانتیمتر باز کنید و مواد میانی را روی خمیر بریزید و تمام مواد را روی سطح خمیر به طور یکنواخت پخش کنید و بعد خمیر را از درازا رول کنید.

آن‌گاه رول خمیر را به عرض ۲ سانتیمتر اسلایس کنید و روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.

سپس رول‌های دارچینی را به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.

طرز تهیه مواد فیلینگ :

‌همه مواد (دارچین، روغن نارگیل، شکر قهوه ای و گردو) را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.

نکته :

در تهیه مواد فیلینگ میتوانید بنا به ذائقه خود از کشمش، خرما، موز حلقه شده و میوه های خشک دیگر هم استفاده کنید.

Banana-Cinnamon-Rolls  vegan-cinnamon-rolls-recipe-main

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

کرم شیر گردو

طرز تهیه کرم شیر گردو

مواد لازم برای تهیه کرم شیر گردو :

 شیر پرچرب  ۵ پیمانه
 شکر  ۱ پیمانه
 گردو پودر شده ۱ پیمانه
 جوش شیرین  ۱ قاشق چایخوری
 وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری
 پسته  برای تزئین

طرز تهیه کرم شیر گردو :

ابتدا شکر و شیر را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید . جوش شیرین را اضافه کرده و هم بزنید . اجازه دهید مواد حدود یک ساعت روی حرارت متوسط بپزند تا غلظت یافته و به رنگ کاراملی درآیند . در این مرحله گردوی پودر شده را اضافه و مخلوط کنید. پس از خنک شده در لیوان های مناسب یک لایه بیسکوئیت پودر شده یا لیدی فینگر و حلقه های موز قرار دهید و از مواد کرم روی آن بریزید و این کار را چند لایه تکرار کنید . در آخر با پسته و خامه تزئین نمایید.

imagesg  imagesggشیرگردو

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

سس دلسه دلچه (Dulce de leche)

طرز تهیه سس دلسه دلچه

روش اول :

مواد لازم برای تهیه سس دلسه دلچه :

 شکر  ۱ پیمانه
 جوش شیرین  ۱/۲ قاشق چایخوری
 وانیل  کمی
 شیر  ۲ پیمانه

طرز تهیه سس دلسه دلچه :

این سس تو این روش خیلی صبر و حوصله میخواد از قابلمه ی تفلون یا لعابی و قاشق چوبی استفاده کنین!

شیر رو میریزیم توی قابلمه روی حرارت ملایم ، یکم که گرم شد شکر و جوش شیرین و در صورت تمایل وانیل رو اضافه می کنیم.

با قاشق چوبی ۱۰ دقیقه همش میزنیم ، حرارت رو کم میکنیم و برای ۱ ساعت میذاریم روی حرارت بمونه تو این یک ساعت اصلا همش نمیزنیم و فقط کفای روش رو با یه کفگیر آروم برمیداریم جوری که شیر هم نخوره!

بعد از یک ساعت واسه ۱۵ دقیقه روی حرارت مدام هم میزنیم وقتی اماده شد میذاریم خنک بشه و بعد داخل شیشه میریزیم و میذاریم یخچال!

 

روش دوم تهیه سس دلسه دلچه:

مدل دومش رو به فرانسوی می گند مربای شیر و همونطور که گفتم خیلی عالی می شه.

یه قوطی شیر عسلی حالا هر مارکی اما نستله یه چیز دیگه اس البته الفجرم خوبه، مارک دورشو بکنین و بذارین توی یه قابلمه ی بزرگ و روش آب بریزین جوری که کاملا توی آب باشه.

قابلمه رو روی حرارت بذارین که بجوشه! تقریبا باید ۳.۵ تا ۴ ساعت توی آب جوش باشه!

فقط نکته اش اینه که اصلا نذارین سرش از آب بیاد بیرون ، حواستون باشه روش آب بریزین!

بعد ۴ ساعت از آب بیارین بیرون و بذارین از دما بیوفته چون دلسه دلچه بینهایت داغه ، موقع باز کردن قوطی هم دقت کنین.

این روش خیلی آسون و خوبه ، البته خوشرنگتر و خومشزه ترم هست

download023  IMG_4249-dulce-de-leche

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

فاج شکلاتی-کاراملی نمکی بسیار ساده

طرز تهیه فاج شکلاتی کاراملی نمکی

مواد لازم برای تهیه فاج شکلاتی کاراملی :

 شکلات چیپسی یا خرد شده نیمه تلخ  ۴۵۰ گرم
 شیر عسلی  ۱ قوطی
 کره  ۱۰۰ گرم
 نمک دریایی دانه درشت ۱/۲ قاشق چایخوری
 سس کارامل یا کارمل چیپسی  ۱ پیمانه

طرز تهیه فاج شکلاتی کاراملی :

ابتدا کف یه ظرف یا قالب ۲۰ در ۲۰ را با کاغذ روغنی بپوشانید و کف آن را با اسپری کمی با روغن چرب کنید.

شکلات ها، کره و شیر عسلی را داخل یه ظرف ریخته و به روش بن ماری و یا در مایکروویو قرار دهید تا شکلات و کره ذوب شوند و سپس کامل با هم مخلوط کنید و مخلوط را در ظرفی که آن را آماده کرده اید بریزید و با یک کاردک سطح آن را صاف کنید.

ظرف را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

در صورتی که از کارمل چیپسی استفاده میکیند با نصف پیمانه خامه آن را بن ماری کنید و یا سس کارامل آماده را روی مخلوط فاج ریخته و نمک دریا را روی آن بپاشید

مجددا به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از گذشت این زمان فاج را از قالب خارج کرده و به شکل مربع های ۲/۵ سانتی برش بزنید.

نکته :

در صورت تمایل میتوانید در این شیرینی از گردو خرد شده یا مغز آجیل دلخواه استفاده کنید.

برای تزئین هم میتوانید از انواع ترافل های رنگی، نارگیل یا شکلات چیپسی … استفاده کنید.

میتوان شکلات شیری نیز برای تهیه فاج به کار برد.

fudge-1   birthday-cake-fudge

rocky-road-fudge5  Chocolate-Hazelnut-FudgeFudge

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

توپک شکلاتی با بیسکوئیت اوریو (ترافل شکلاتی)

طرز تهیه ترافل شکلاتی با بیسکوئیت اوریو

مواد لازم برای تهیه ترافل شکلاتی با بیسکوئیت اوریو :

بیسکوئیت اوریو شکلاتی  ۲۴ عدد
 پنیر خامه ای  ۱۲۰ گرم
شکلات سفید و تلخ  مقداری

طرز تهیه ترافل شکلاتی با بیسکویت اوریو :

بیسکویت ها رو داخل غذا ساز ریخته و خرد کنید تاکاملن به صورت پودری و ماسه ای در بیاد. (اگر غذا ساز نیست بیسکویت ها رو داخل یک پلاستیک بریزید و با گوشت کوب یا وردنه خردش کنید).

ترافل-اوریو-مراحل-دستو       ترافل-اوریو-مراحل-دستور-۳-عکس

بعد پنیر کرمی رو به بیسکویت اوریو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا خمیر مانند بشه.

کاغذ روغنی رو داخل سینی یا یک بشقاب بگذارید و با یک قاشق غذاخوری یا مرباخوری از خمیر آماده شده داخل بشقاب بچینید و بشقاب رو برای ۱ ساعت داخل فریزر بگذارید تا خودش رو بگیره.

شکلات ها رو به روش بن ماری آب کنید.

بعد از یکساعت وقتی از فریزر خارج کنید خمیر بیسکویتی کمتر حالت چسبندگی دارده و بیشتر محکم شده و حالا می تونید به راحتی اونها را بین دستهاتون به شکل توپک و گرد در بیارید.

شکلات سفید و قهوه ای رو جدا گانه آب کنید و روی تو پک ها بریزید و یا توپک ها رو داخل شکلات ها ی آب شده فرو ببرید و روشو با پودر قهوه یا نارگیل یا ترافل های رنگی تزئین کنید.

ترافل های آماده شده رو برای ۱ ساعت بگذارید داخل یخچال بمونه تا کاملن خودش رو بگیره.

این ترافل های خوشمزه رو داخل قوطی ها مناسب چیده و دریخچال نگه داری کنید و زمان استفاده از یخچال خارج کرده و میل کنید.

oreo-balls-2        oreo-balls-15

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

ژله بریلو

  1. مواد لازم برای تهیه ژله بریلو با نشاسته :
 نشاسته ذرت  ۱ قاشق غذاخوری
 شکر  ۱/۳ پیمانه
 آب لیمو (لیمو تازه)  ۱/۴ پیمانه
 آب  ۱/۴۴ پیمانه

طرز تهیه ژله بریلو با نشاسته :

متداول ترین روش تهیه بریلو، طرز تهیه بریلو با نشاسته ذرت است.

 ابتدا نشاسته ذرت را در ظرفی ریخته و دو قاشق آب به آن اضافه کنید.

شکر را در بقیه آب حل کرده و روی حرارت قرار دهید تا کاملا حل شود.

آب لیمو و نشاسته با آب را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا غلیظ شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

اسانس و رنگ خوراکی را در مرحله آخر به آن اضافه کنید و هم بزنید.

۲٫ مواد لازم برای تهیه ژله بریلو با ژلاتین :

 پودر ژلاتین  ۲ قاشق غذاخوری
آب ۲ قاشق غذاخوری
 سیروپ یا شربت ذرت  ۲ پیمانه
 اسانس و رنگ خوراکی  به مقدار لازم

طرز تهیه ژله بریلو با ژلاتین :

ابتدا پودر ژلاتین را در آب بریزید و اجازه دهید اسفنجی شود. سپس آن را داخل مایکروفر بگذارید تا کاملا حل شود.

سیروپ یا شربت ذرت را روی حرارت بگذارید و پس از گرم شدن، مخلوط آب و ژلاتین را به آن اضافه کنید.

مواد را از روی حرارت بردارید و رنگ و اسانس را به آن اضافه کنید.

۳٫ مواد لازم برای تهیه ژله بریلو با آگار آگار :

 پودر آگار آگار  ۱ / نیم قاشق غذاخوری
 شکر  ۳۵۰ گرم
 آب  ۵۰۰ میلی لیتر
 جوهر لیمو  ۱/۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ژله بریلو با آگار آگار :

روش دیگر طرز تهیه ژله بریلو با پودر آگارآگار است. با این پودر، میتوانید بریلو گیاهی درست کنید.

ابتدا آب و ۲/۳ شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید

مابقی شکرا را با پودر آگارآگار ترکیب کنید.

بعد از آن که مایع کمی جوشید، مخلوط پودر آگارآگار و شکر را با جوهرلیمو به آب اضافه کنید تا چند دقیقه بجوشد.

بعد از سرد شدن، اسانس و رنگ خوراکی را به آن اضافه کنید.

نکته :

  • ژله بریلو را می توان به مدت ۲ ماه در یخچال نگهداری کرد.
  • ژله بریلو با ژلاتین یا پودر آگار آگار در یخچال سفت می شود اما بریلو با نشاسته ذرت، بعد از ماندن در یخچال همچنان حالت خیس و براق خود را حفظ می کند و روانی و شفافیت خود را از دست نمی دهد.
  • در روش تهیه بریلو با نشاسته ذرت از آبلیمو آماده یا مانده استفاده نکنید. هنگام تهیه بریلو همان موقع آب لیمو را بگیرید و مصرف کنید.
  • شاید میزان آبلیمو در مواد اولیه زیاد به نظر برسد اما نسبت شکر و آبلیمو تناسب داشته و اگر مقدار آب لیمو را کم کنید، حالت روانی و براقی ژله بریلو کم می شود.
  • می توانید غلظت ژله بریلو را به دلخواه بیشتر کنید. مثلا برای تزیین کیک با قیف باید بریلو کمی غلیظ باشد. اما ژله بریلو برای روکش کیک نیازی به غلیظ شدن زیاد ندارد. اگر می خواهید از ژله بریلو روی روکش خامه ای استفاده کنید، غلظت ژله را کم کنید.
  • در روش دوم، می توانید به جای استفاده از پودر ژلاتین از ورقه ژلاتین استفاده کنید. آن را چند دقیقه در آب بخیسانید و در آن حل کنید.
  • می توانید با اضافه کردن شکلات به مواد اولیه، بریلو شکلاتی درست کنید.

۱۱۶۹۳۰۴۳_۵۸۲vwyqe6downloadm

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

تفاوت خمیر تارت و پای

تفاوت خمیر تارت و پای

تفاوت پای و تارت در چیست ؟

 فرق بین این دو دسر از سوالات متداول شیرینی پزیه که به دلیل شباهت زیادشون به وجود میاد و با خوندن مطلب زیر می تونید در مورد خصوصیاتشون اطلاعاتی کسب کنید. 

  • پای و تارت از یک ریشه و هم خانواده هستن، ولی از نظر قدمت پای قدیمی تره و تارت حدود دویست سال دیرتر بوجود اومده. پای برای همه قشرهای جامعه بوده، در صورتیکه تارت دسری پرهزینه تر به حساب میومده و بخاطر ظاهر زیباش فقط برای مهمونی ها ازش استفاده می شده.
  • هم پای و هم تارت، در دو شاخه آشپزی و شیرینی پزی دستوراتی دارن و خمیر هر دو به صورت غیر شیرین و پُر شده با مواد غذایی هم سرو می شه. ولی در گذر زمان، دستورهای تارت بیشتر و بیشتر به دسته دسر و شیرینی تعلق گرفت و از دنیای آشپزی دور شد، درصورتیکه پای همچنان بطور مساوی به صورت غذا و دسر پخته می شه.
  • از تفاوت های اساسی پای و تارت قالب اونهاست. قالب پای عمیق تره و تنوع بیشتر داره. در واقع از خیلی از ظرف ها برای پخت پای می شه استفاده کرد و نیازی به تهیه قالب مخصوص نیست.
  • قالب تارت کم عمقه و دیواره عمود داره .
  • نحوه سرو پای و تارت متفاوته. پای رو می شه در قالب سرو کرد یا در صورت تمایل به ظرف سرو انتقال داد، ولی تارت، مثل کیک همیشه باید از قالب خارج شه و به همین دلیل قالب کف متحرک برای تارت متداول تره.
  • پای می تونه دو خمیره (دبل کراست Double crust) باشه، یعنی یک لایه خمیر کف قالب قرار بگیره و پایه مواد باشه و یک لایه هم روی مواد میانی رو بپوشونه، مثل پای سیب، آلبالو… یا می تونه سینگل کراست Single crust باشه و فقط یک لایه خمیر پایه داشته باشه، مثل پای کدو تنبل. دستورات پای در اکثر مواقع دو خمیره (دبل کراست) پخت می شن. در تصویر زیر، پای سمت چپ دبل کراست و سمت راست سینگل کراسته ولی تارت ها در تقریبا همیشه فقط از یک لایه خمیر پایه تشکیل شدن.
  • در روند تهیه خمیر پای، کره با آرد مخلوط می شه، ولی به خورد آرد نمی ره و در خمیری که بدست میاد رگه های چربی دیده می شه و زیاد ورز ندادن و مخلوط نکردن از نکات کلیدی تهیه پایه، ولی در خمیر تارت، مواد مثل بیسکویت با هم زده و یکدست می شه.
  • مهمترین تفاوت پای و تارت در نوع خمیره، یعنی اگر پای رو در قالب تارت هم بپزن، باز هم پای بودن رو می شه تشخیص داد. خمیر پای، صرفا به عنوان پایه و برای نگهداشتن مواد و ایجاد بافت خمیری استفاده می شه و مزه دار نیست. این خمیر از ساده ترین مواد یعنی  آرد، نوعی چربی و آب تشکیل شده و اسانس، تخم مرغ و ادویه نداره. در خمیر پای برای دو پیمانه آرد، فقط از دو قاشق شکر استفاده می شه و کل طعم از مواد میانی (Filling) به وجود میاد. خمیر تارت طعم بیشتری داره و مزه خمیر در دسر کاملا محسوسه، از اونجائیکه تارت عمق کمتری داره و مواد کمتری توش جا شده، طعم دار بودن کاملا ضروریه. خمیر تارت نسبت به پای تنوع بیشتری داره

imagesta imagespie pear-frangipane-tart-1-21

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

تارت توت فرنگی با کرم پاتیسیر (کرم داخل تارت)

دستور تهیه تارت توت فرنگی با کرم پاتیسیر

مواد لازم برای تهیه تارت توت فرنگی با کرم پاتیسیر :

 زرده تخم مرغ  ۲ عدد
 شکر  ۳/۴ پیمانه
 کره نرم شده  ۷ قاشق غذاخوری
 آرد  ۱ و ۱/۴ پیمانه
 تخم مرغ  ۲ عدد
 آرد ذرت  ۱/۲ پیمانه
 ژلاتین  ۶ قاشق غذاخوری
 وانیل  ۱ و نیم قاشق چایخوری
 آب ۱ قاشق غذاخوری
 توت فرنگی خرد شده  ۳۰۰ گرم
 شیر  ۱ و نیم پیمانه

طرز تهیه تارت توت فرنگی با کرم پاتیسیر :

برای تهیه تارت توت فرنگی، ابتدا در یک کاسه، آرد و کره را با هم مخلوط نمایید.

زرده تخم مرغ ها، ۱/۴ پیمانه شکر و ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل را اضافه نموده و خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

خمیر را در یک نایلون پلاستیکی قرار دهید و آن را به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید.

فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید. خمیر آماده شده را با وردنه به قطر ۳ میلیمتر پهن کنید. (اگر شکننده شده بود، آنقدر آن را ورز دهید تا بتوانید آن را پهن کنید.)

در یک ظرف نچسب مخصوص تارت (با لبه مدل دار)، خمیر را به آرامی پهن کنید به طوریکه خمیر لبه داخلی ظرف را پوشش دهد.

در سطح خمیر با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پخته شود. (اگر خمیر بیش از اندازه از ظرف بیرون زده بود، اضافات آن را برش دهید.)

در همین زمان، برای تهیه کِرِم تارت توت فرنگی(پاتیسیر)، در یک کاسه، آرد ذرت و شکر و ۱ قاشق چایخوری را با تخم مرغ خوب مخلوط نمایید.

در یک قابلمه، شیر را روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید.

شیر را آرام آرام به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

مخلوط را به قابلمه برگردانید و حرارت را کم کنید و به مدت ۲-۳ دقیقه بر روی حرارت هم بزنید تا کِرِم یکدستی درست شود.

کِرِم پاتیسیر تهیه شده را در یک کاسه بریزید و روی آن را با یک نایلون پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا سرد شود.

خمیر آماده شده را از فر خارج کنید و از ظرف با دقت جدا کنید. ژلاتین را با ۱ قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید و با قلمو بر روی خمیرپخته شده بمالید.

کِرِم تارت را درون خمیر بریزید به طوری که کاملا سطح آن را پوشش دهد.

توت فرنگی های حلقه حلقه شده را از اطراف به سمت داخل بر روی کِرِم بچینید و با خامه فرم گرفته و شکلات ذوب شده تزئین کنید.

نکته :

در صورت دلخواه میتونید از شکلات تلخ و کاکائو هم در کرم پاتیسیر استفاده کنید و به دسرتون طعم شکلاتی بدید.

d9546ed7a046335   Strawberry-Tart-1

دریافت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت