رول دارچینی برای وگان ها

مواد لازم برای تهیه خمیر رول دارچینی :

 آرد  ۴۰۰ گرم
 شیر بادام یا شیر سویا  ۱ پیمانه
 شکر دانه ریز  ۳ قاشق غذاخوری
 سرکه سیب  ۱ قاشق غذاخوری
 بیکینگ پودر  ۳ قاشق چایخوری
 روغن کنجد  ۱/۴ پیمانه
 نمک نوک قاشق چایخوری

مواد لازم برای فیلینگ رول دارچینی :

 دارچین  ۲ قاشق غذاخوری
 روغن نارگیل خوراکی  ۶ قاشق غذاخوری
 گردو ریز خرد شده  ۱/۲ پیمانه
 شکر قهوه ای  ۵۰ گرم

طرز تهیه رول دارچینی برای وگان ها :

شیر و سرکه سیب را با هم مخلوط کنید  و۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

حالا آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کنید و شکر و نمک را به آن بیفزائید. سپس مخلوط شیر، سرکه و روغن را کم‌کم به مواد خشک اضافه کنید تا خمیر صاف و یکنواختی حاصل شود.

چنانچه خمیر بیش از حد خشک بود، از مقدار شیر بیشتری استفاده کنید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه ۲۰×۳۰ سانتیمتر باز کنید و مواد میانی را روی خمیر بریزید و تمام مواد را روی سطح خمیر به طور یکنواخت پخش کنید و بعد خمیر را از درازا رول کنید.

آن‌گاه رول خمیر را به عرض ۲ سانتیمتر اسلایس کنید و روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.

سپس رول‌های دارچینی را به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.

طرز تهیه مواد فیلینگ :

‌همه مواد (دارچین، روغن نارگیل، شکر قهوه ای و گردو) را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.

نکته :

در تهیه مواد فیلینگ میتوانید بنا به ذائقه خود از کشمش، خرما، موز حلقه شده و میوه های خشک دیگر هم استفاده کنید.

Banana-Cinnamon-Rolls  vegan-cinnamon-rolls-recipe-main