کیک نت

آموزش تهیه کیک و شیرینی

۵ مطلب در آذر ۱۳۹۹ ثبت شده است

تارت انار به عنوان شیرینی یلدا

تارت انار شیرینی شب یلدا 

بهترین ویژگی تارت انار، علاوه بر طعم بی نظیرش، این است که بدون نیاز به فر می توانید آن را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه تارت انار :

  • برای خمیر تارت (کراست) :
 خرما  ۱ پیمانه
 گردو  ۱ پیمانه
 نمک  کمی
  • برای مواد میانی (فیلینگ) :
 پودر کاکائو  ۱ و ۱/۲ پیمانه
 عسل ۱ پیمانه
 روغن نارگیل خوراکی  ۳/۴ پیمانه
 وانیل  ۱ قاشق چایخوری
 دانه انار  ۱/۲ پیمانه
 نمک دانه درشت  کمی

طرز تهیه تارت انار :

هسته های خرما را جدا کنید. خرماها را به همراه مغز گردو و کمی نمک در غذاساز یا میکسر بریزید. به طور کامل آن ها را مخلوط کنید. به طوری که وقتی آن ها را با دست فشار می دهید، کاملا بهم بچسبند.

یک قالب مخصوص تارت، ترجیحا مستطیلی شکل بردارید. ابعاد قالب میتواند حدودا ۳۵ در ۱۱ سانتی متر باشد.

مخلوط خرما و گردو را که آماده کرده اید، در قالب بریزید. به خوبی فشار دهید تا تمام کف و لبه های قالب را به طور یک دست بپوشاند. حالا قالب را در یخچال بگذارید تا در این مدت مواد فیلینگ تارت را آماده کنید.

یک کاسه بزرگ بردارید. پودر کاکائو، عسل، روغن نارگیل، وانیل و نمک را با هم به کمک همزن برقی یا میکسر ترکیب کنید. خوب بهم بزنید تا حدی که کاملا نرم و یک دست شود. حالا یک سوم پیمانه دانه انار را اضافه کرده و بهم بزنید تا مابین مواد میانی قرار بگیرد.

حالا قالب خمیر تارت را از یخچال خارج کنید. مواد میانی تارت انار را روی آن بریزید. به کمک یک  لیسک سطح آن را کاملا صاف کنید. در صورت تمایل برای تزیین روی آن دانه انار و نمک دانه درشت بپاشید. تارت را در یخچال بگذارید تا به مدت حداقل سی دقیقه کاملا سرد شود.

وقتی بافت تارت کاملا منسجم و محکم شد، آن را از یخچال خارج کنید. با احتیاط آن را از قالب بیرون بیاورید و برش بزنید. تارت برای سرو آماده است. در صورتی که میخواهید بعدا آن را سرو کنید، دوباره در یخچال قرار دهید.

برای سرو این تارت اناری خوشمزه باید اجازه دهید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه در دمای اتاق باشد تا کمی نرم شود و بعد نوش جان کنید.

نکته :

  • در تهیه این تارت به جای عسل میتوانید از شربت افرا، نکتار نارگیل یا هر شیرین کننده مایع دیگر هم استفاده کنید.
  • در صورتی که به گردو دسترسی ندارید به کمک بادام یا هر مغز دلخواه دیگر کراست تارت را تهیه کنید.
  • روغن نارگیل هنگام اضافه کردن به تارت باید ذوب شده باشد. همین روغن باعث منسجم شدن تارت می شود.

کیکنت کیکنت pomegکیک نت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

نوشیدنی های شب یلدا

نوشیدنی های شب یلدا

مواد لازم برای نوشیدنی ۱ : مواد لازم برای ۴ نوشیدنی

 هندوانه  ۸ پیمانه
 آب انار  ۲ پیمانه
 عسل  ۲ قاشق غذاخوری
 یخ  ۲ پیمانه

طرز تهیه نوشیدنی ۱ :

هندوانه را به ابعاد ۲/۵ سانتی متر خرد کنید و هسته آن را جدا نمایید. هندوانه، آب انار ، عسل و قطعات یخ را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا نرم و یکنواخت شود. نوشیدنی را در لیوان های مناسب ریخته و سرو کنید.

مواد لازم برای نوشیدنی ۲ :

 شیر نارگیل  ۱/۲ پیمانه
 ماست کم چرب  ۱ پیمانه
 دانه انار  ۱/۲ پیمانه
 زنجبیل  کمی
 عسل  کمی برای شیرینی نوشیدنی
 یخ و آب  کمی
 پودر قهوه و کمی دانه قهوه بوداده  کمی

طرز تهیه نوشیدنی ۲ :

همه مواد و توی مخلوط کن بریزید بجز دانه های قهوه. خوب که مخلوط شد, توی لیوان بریزید و روشو با دونه های انارو قهوه تزئین کنید.

کیکنت  کیکنت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

کوکی انار (شیرینی ویژه یلدا )

طرز تهیه کوکی انار

در مهمانی شب یلدا سرو کردن کوکی ایده بسیار خوبیه. مخصوصا اگر این کوکی پر از دانه های انار تازه و خوش طعم باشد. با اومدن شب یلدا همه دوست دارن تزیینات و خوراکی های خاص خودشون رو آماده کنند. اگه شما هم از اون دسته هستین که دلتون میخواد خوراکی ها، دسرها و شیرینی شب یلدا رو خودتون تهیه کنین، این کوکی خوشمزه رو از دست ندید.

مواد لازم برای تهیه کوکی انار :

 ارده  ۳/۴ پیمانه
 شربت افرا یا عسل  ۱/۲ پیمانه
 وانیل  ۱/۲ قاشق چایخوری
 آرد بادام  ۲ پیمانه
 دارچین  ۱/۲ قاشق چایخوری
 پودر هل  ۱/۴ قاشق چایخوری
 زنجبیل  ۱/۴ قاشق چایخوری
 بیکینگ پودر  ۱/۲ قاشق چایخوری
 نمک دربا  ۱/۲ قاشق چایخوری
 دانه انار  ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه کوکی انار (شیرینی ویژه شب یلدا) :

فر را روشن کنید. آن را روی درجه حرارت ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۸۰ سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. روی یک سینی فر بزرگ کاغذ روغنی پهن کنید.

یک کاسه بزرگ بردارید. ارده، شربت افرا و اسانس وانیل را در آن بریزید. خوب بهم بزنید تا یک دست شود.

اکنون آرد بادام  را اضافه کنید. دارچین، هل، زنجبیل، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه بریزید. به کمک یک قاشق چوبی مواد را تا حدی بهم بزنید که کاملا مخلوط شوند.

به کمک یک قاشق یا اسکوپ ساز دو اسکوپ از خمیر کوکی انار بردارید. آن را کف دستتان بگذارید. سپس به کمک دست آن را شکل توپ گرد کنید. سپس در سینی فر روی کاغذ روغنی قرار دهید.

این کار را برای تمام خمیر کوکی ها تکرار کنید. به آرامی با دست کمی روی خمیرهایی که شکل داده اید را فشار دهید تا تخت شوند.

روی کوکی ها مقداری دانه انار بپاشید. با دست کمی دانه های انار را در خمیر کوکی فشار دهید. حالا سینی را در فر بگذارید.

برای پخت کوکی انار حدودا ۱۵ تا ۱۷ دقیقه زمان نیاز است. هنگامی که قهوه ای روشن شدند، میتوانید آن ها را از فر خارج کنید. اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه خنک شوند. سپس آن ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و روی صفحه خنک کننده قرار دهید تا کاملا سرد شوند.

کیک_نت  کیک_نتدریافت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

دسر جعبه ای انار

طرز تهیه دسر جعبه ای انار

مواد لازم برای تهیه دسر جعبه ای انار :

 خامه  ۳ قاشق غذاخوری
 ژله انار  ۱ بسته
 نشاسته ذرت  ۳ قاشق غذاخوری
 شکر  ۳ قاشق غذاخوری
 وانیل  نوک قاشق چایخوری
 بیسکوئیت پتی بور ساده و شکلاتی و نان روغنی  بسته به تعداد دسرتون داره
 آب جوش  ۱ لیوان
 کره  ۵۰ گرم
 انار و برگ نعنا و روبان قرمز  برای تزئین

طرز تهیه دسر جعبه ای انار :

برای تهیه‌ی دسر جعبه‌ای ابتدا باید کرم را درست کنید. به این صورت که نشاسته ذرت را با با آب سرد مخلوط کنید تا کاملا حل شود.

ژله‌ی انار را با یک لیوان آبجوش مخلوط کنید. زمانی که حل شد کنار بگذارید و مخلوط نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا زمانی که نشاسته غلظتی مانند فرنی پیدا کند شعله را خاموش کنید.

سپس ژله را کم کم به نشاسته اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. اگر همه‌ی ژله را یکدفعه اضافه کنید نشاسته گلوله گلوله می‌شود.

بعد از اضافه کردن ژله موادمان شل می‌شود. آن را روی شعله بگذارید و مرتب هم بزنید تا جایی که مایه غلظت فرنی پیدا کند. زمانی که غلظت پیدا کرد گاز را خاموش کنید.

خامه و کره را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سپس روی بخار کتری بگذارید و هم بزنید تا روان شود. (به هیچ عنوان خامه‌ی سرد را به دسر اضافه نکنید، زیرا باعث بریده شدن آن می‌شود) زمانی که مخلوط گرم و روان شد به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

وانیل را هم اضافه کنید، می‌توانید دسر را بچشید و شیرینی آن را تست کنید. اگر شیرینی آن کم بود مقدار بیشتری شکر اضافه کنید.

زمانی که کرمتان درست شد آن را کنار بگذارید تا خنک شوند. اگر زیاد بماند سفت می‌شود.

یک لایه بیسکوئیت و کرم بریزید و دوباره بیسکوئیت بگذارید و دوباره کرم می‌توانید بیسکوئیت‌ها را یکی در میان شکلاتی و ساده بگذارید.

تا چهار لایه بیسکوئیت بگذارید سپس ۴ عدد بیسکوئیت‌ را بردارید و پشت آن کمی کرم بزنید و به دیواره‌های بیسکوئیت‌ها بچسبانید راحت می‌چسبند. دور تا دور بیسکوئیت‌ها را به همین صورت بیسکوئیت بچسبانید. سپس یک لایه دیگر کرم داخل آن‌ها قرار بدهید، میتوانید یک لایه ژله انار هم روی لایه آخر بریزید و با روبان و دانه‌های انار و برگ نعناع تزیین کنید.

کیک_نت کیک_نت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت

شیرینی رافائلو (تافی نارگیلی بادامی)

طرز تهیه شیرینی رافائلو (تافی نارگیلی بادامی)

مواد لازم برای تهیه شیرینی رافائلو :

 شیر عسلی  ۱ قوطی
 پودر بادام  ۱ پیمانه
 پودر نارگیل  ۲ پیمانه
 پودر شیر خشک  ۲ قاشق غذاخوری
 کره  ۵۰ گرم
 زعفران، رنگ خوراکی، سس شکلاتی  به دلخواه برای تزئین

طرز تهیه شیرینی رافائلو :

همه مواد رو در یک کاسه بزرگ مخلوط میکنیم و با دست خوب ورز میدهیم مواد ما باید قوام یا چسبندگی لازم برای گلوله شدن تو کف دست رو داشته باشند.

قوام مواد را با اضافه کردن کم کم شیر عسل تنظیم میکنیم.

بعد از خوب مخلوط شدن ، کم کم مواد رو برمیدایم و با کف دست گلوله های کوچک درست میکنیم، توپک ها رو هم میتوان داخل پودر نارگیل هم غلتاند.

کیک_نت  کیک_نت کیک_نت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیک نت کیک نت