طرزنهیه لاته کدو هلوایی

کدو تنبل یا همان کدو حلوایی یکی از میوه هایی که در فصل پاییز و زمستان رشد می کند و منشا آن از آمریکای شمالی می باشد.

موضوعی که بیشتر در مورد آن جلب توجه می کند، اندازه بزرگ آن می باشد که اصولا دارای وزنی 4-5 کیلوگرمی باشد ولی گاهی تا 40 کیلوگرم هم رشد می کند و با پختن آن طعم شیرین لذیذی پیدا می کند.

اگر شما طعم های شیرین مثل طعمی که دارچین به قهوه شما می دهد را دوست داشته باشید، قطعا توصیه می کنیم این لاته را نیز امتحان کنید.

موادلازم برای تهیه لاته کدو هلوایی:

اسپرسو

2شات

خامه قنادی

1/3فنجان

پوره ی کدو هلوایی

2 قاشق غذا خوری

شیر پرچرب

1/4فنجان

پودر دارچین

1/2قاشق چایی خوری

شکر

1 قاشق غذا خوری

طرزتهیه لاته کدو حلوایی:

در ابتدای کار مواد لازم و لیستی که در قسمت قبل برای شما بیان کردیم را جمع آوری کنید و اسپرسو خود را آماده کنید:

برای تهیه لاته کدو حلوایی ابتدا کاسه کوچک که قابل استفاده در مایکروفر (در صورت عدم دسترسی می توانید از ماهی تابه و گاز استفاده کنید)  باشد انتخاب کنید.

شیر، پوره کدو حلوایی، شکر، پودر دارچین، پودر جوز هندی و زنجبیل را در کاسه بریزید و کمی مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند.

روی کاسه را با سلفون محکم پوشانده و یک سوراخ کوچک روی آن ایجاد کنید، سپس مخلوط لاته کدو حلوایی را به مدت یک تا دو دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا شیر کاملا گرم شود.

کاسه را از مایکروفر (ماهی تابه رو از روی گاز) خارج کنید و مخلوط شیر و کدو حلوایی را حدود سی ثانیه با سرعت به هم بزنید تا کف کند.

سپس اسپرسو خود را در ماگ یا لیوان مورد نظر خود بریزید، سپس مخلوط شیر که قبلا آماده شده به آن اضافه کنید.

در مرحله آخر هم روی لاته کدو حلوایی خود را با خامه زده شده خود تزیین کنید و کمی دارچین روی آن برای تزیین بریزید، لاته شما آماده است.

کیک نت