طرز تهیه شیرینی شکلاتی نسکافه‌ای

شیرینی نسکافه‌ای یکی از پرطرفدارترین شیرینی‌هاست؛ این شیرینی خوشمزه و خوش عطر با بافت پوک که مثل شیرینی بهشتی داخل دهان آب میشه، یکی از گزینه‌های مناسب در کنار شیرینی نارگیلی و شیرینی گردویی برای پذیرایی عید و سایر مناسبت‌ها و دور همی‌هاست. معمولا شیرینی های خشک برای پذیرایی از مهمان‌ها بسیار مناسب هستن، این شیرینی کنار یک فنجان قهوه یا چای با عطر دلپذیر نسکافه، طعم به یاد ماندنی برای شما به ارمغان می‌آورد. این شیرینی برای کسانی که به عطر و طعم قهوه علاقه دارند، بسیار دلچسب است.

موادلازم برای تهیه شیرینی شکلاتی نسکافه ای:

آرد ۲۲۰ گرم
روغن جامد ۱۴۰گرم
پودر قند ۱۷۰گرم
نسکافه یا پودر قهوه فوری ۱قاشق چایی خوری
پودرکاکائو ۱/۵قاشق چایی خوری
شکلات شیری و شکلات سفید برای تزیین به میزان لازم

طرزتهیه شیرینی شکلاتی نسکافه ای:

روغن (به جای روغن نیمه جامد معمولی، از روغن صاف قنادی هم میتونین استفاده کنین) و پودر قند الک شده رو داخل ظرفی مخلوط کنید و با همزن حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا کاملا روشن، پوک و سبک بشه! حتما مدت هم زدن رو رعایت کنین چون باعث پوک شدن شیرینی و بافت خوب اون میشه.

بعد از ۱۰ دقیقه هم زدن، پودر کاکائو و نسکافه الک شده رو به همراه نصف آرد الک شده اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست بشن( از پود کاکائو و نسکافه مرغوب استفاده کنین تا طعم شیرینی شما عالی بشه)

بعد باید آرد رو کم کم اضافه کنیم تا خمیر نسبتا منسجمی به دست بیاد که بتونیم با دست شکل بدیم؛ چون کیفیت آردها متفاوته، ممکنه کل آردتون مصرف بشه یا اینکه اضافه بمونه!

وقتی خمیرتون شکل گرفت، گلوله‌های کوچیکی از خمیر بردارین و داخل دستتون گرد کنین و بعد از شکل دادن شیرینی‌ها، اونها رو داخل سینی فر که پوشیده شده با کاغد روغنی بچینین.

سینی رو داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت۵دقیقه قرار بدین؛ اصلا نیازی نیست که زیر شیرینی تیره تر بشه. همین که شیرینی کمی تغییر رنگ داد و مات تر شد و خیلی کم تغییر حجم داد و بزرگ تر شد کافیه. توی عکس بالا قبل از پخت و بعد از پخت تغییر حجم و مات شدنش مشخصه. (اگه از فر برقی برای پخت این شیرینی استفاده میکنین، دمای فر رو ۲۰ درجه پایین تر از دمای ذکر شده قرار بدین)

این شیرینی چون کاکائو داره، اگه بیشتر داخل فر بمونه ممکنه تلخ بشه. همچنین اگه بیشتر از زمان لازم داخل فر بشه خشک میشه و پوک بودنش رو از دست میده. (وقتی از فر خارج کردین اجازه بدین داخل سینی کاملا خنک بشه بعد جا به جا کنین چون وقتی گرمه اگه به شیرینی ها دست بزنین ممکنه خرد بشن.)
شکلات سفید و شکلات شیری( از شکلات تلخ به جای شیری میتونین استفاده کنین بستگی به ذائقه تون داره) رو داخل ظرفی خرد کنین و شکلات سفید رو روی حرارت غیر مستقیم بخار آب مثل کتری در حال جوش قرار بدین ( روش بن ماری). تا کاملا ذوب بشه، بعد شیرینی ها رو دونه دونه بردارین

شیرینی ها رو تا نصفه داخل شکلات فرو کنین و بعد در بیارین؛ اجازه بدین شکلات اضافه اش داخل ظرف بریزه بعد برگردونین و داخل ظرف قرار بدین تا شکلات کاملا خودش رو بگیره. به این ترتیب همه شیرینی ها رو به شکلات آغشته کنین.

وقتی کاملا خودشون رو گرفتن، شکلات شیری رو به روش بن ماری آب کنین و داخل قیف بریزین و با قیچی خیلی کوچیک سر قیف رو قیچی کنین.

از شکلات به صورت خطی و راه راه به حالت رفت و برگشتی روی شیرینی بریزین. اجازه بدین بمونه تا کاملا خشک بشه و خودش رو بگیره. بعد میتونین داخل ظرف سرو انتقال بدین

برعکس این کار رو هم میتونین انجام بدین؛ یعنی شیرینی‌ها رو تا نصفه داخل شکلات قهوه ای رنگ بزنین و بعد با سفید، خط دارش کنین. اگه فقط یک نوع شکلات داخل منزل دارین، شیرینی‌ها رو داخل شکلات بزنین و کمی که خودش رو گرفت برای تزیین روش پودر پسته، خلال پسته یا فندق خرد شده بریزین. به جای تزیین با شکلات قبل از پخت، روی شیرینی شکلات چیپسی دو رنگ نسوز قرار بدین و کمی فشار بدین تا به شیرینی بچسبه. بعد بپزین اما دقت کنین شکلات‌هاتون ضدحرارت و نسوز باشن تا شکل کارتون خراب نشه. اگه دوست نداشتین این شیرینی رو به این شکل درست کنین بعد از آماده کردن خمیر، اون رو بین کاغذ روغنی و نایلون با وردنه به ضخامت نیم الی یک سانت باز کنین و بعد با قالب دلخواه قالب بزنین.

 

 

 کیک نت