طرزتهیه مانگو بری

یک نوشیدنی خیلی شیک کافی شاپی که بسیار بسیار خوشمزه هم هست و البته گران قیمت ؛ که شما میتونید توی منزل به قیمت مناسب تری درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهه مانگو بری:

شاتوت یخ زده 200گرم
یخ خرد شده  200گرم

سیروپ آلبالو

2/3پیمانه

آب سرد

یک سوم الی یک دوم پیمانه

انبه خردشده و یخ زده 150 گرم

آب انبه 

۱۵۰ میلی لیتر یا 1 پیمانه
لیمو

برای تزیین

طرزتهیه مانگو بری:

شاتوت یخ زده و یخ خورد شده و سیروپ آلبالو رو داخل میکسر یا غذاساز (تیغه غذاساز رو قرار بدین) و کاملا باهم مخلوط کنید تا همه مواد حالت پودری پیدا کنه .مواد رو داخل ظرفی دیگه خالی کنید و میکسر یا مخلوط کن یا غذاسازتون رو بشورید و تمیز کنید برای فاز بعدی

انبه یخ زده و نکتار انبه(آب انبه) و یخ های خورد شده رو هم داخل میکسر بریزید و کاملا مخلوط کنید تا موادی که یخ زدن حالت پودری پیدا کنن

حالا مواد تون رو سرو کنید .اول مخلوط شاتوت رو که در مرحله اول تهیه کردین بریزید ته لیوان ، بعد به آرومی مخلوط انبه رو بریزد روی اون

دقت کنید وقتی خواستین مخلوط انبه رو بریزید روی مواد قبلی ، از کنار لیوان و روی دیواره لیوان و به آهستگی این کار رو انجام بدین ،تااینکه مخلوط انبه که نارنجی رنگ هست قشنگ روی مواد قبلی قرار بگیره .

اگر همینجوری و یهو خالی کنید روی مواد قبلی قشنگ میره ته و دیگه شکل زیبایی نداره قطعا توی طعمش هیچ تفاوتی نداره ولی تو زیبایی کار چرا .

کیک نت