طرز تهیه کوکی کره ای لیمویی

مواد لازم برای تهیه کوکی کره ای لیمویی :

 آرد  ۲ پیمانه
 کره  ۱۰۰ گرم
 شکر  ۱/۲ پیمانه
 رنده پوست لیمو  ۱ قاشق غذاخوری
 آب لیمو تازه  ۲ قاشق غذاخوری
 بیکینگ پودر  ۲ قاشق چایخوری
 اسانس لیمو  چند قطره
 رنگ خوراکی زرد ۱ قطره
 تخم مرغ  ۱ عدد
 پودر شکر برای تزئین  ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه کوکی کره ای لیمویی :

شکر و کره رو با همزن برقی خوب میزنیم.

تخم مرغ و رنده پوست لیمو و اسانس لیمو رو اضافه میکنیم و خوب میزنیم.

آب لیمو رو هم اضافه میکنیم.

آرد و بکینگ پودر رو سه مرتبه الک میکنیم و کم کم به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیر منسجمی بدست بیاد.

ظرف خمیر رو سلفون میکشیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم.

حالا با قاشق غذاخوری استاندارد از مواد برداشته و در دست گلوله میکنیم و در پودر شکر میغلتانیم.

و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه قرار میدهیم. دقت کنید حتما فر را ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید.

وقتی روی شیرینی ها ترک خورد یعنی اماده هستن و باید از فر خارج بشن اگر بیشتر بمونن خیلی سفت میشن.

کوکی ها رو با فاصله زیاد داخل سینی قرار بدهید که بهم نچسبن ترجیحا هر بار ۶ تا کوکی رو پخته و خارج کنید و بقیه خمیر رو به همین ترتیب درست کنید.

نکته :

اگر رنگ کره ای که انتخاب کردید و زرده تخم مرغ مورد استفاده پررنگ و خوش رنگ باشه کوکی هاتون رنگ قشنگ پیدا میکنه اگر دیدید رنگ این دو روشن هست کمی رنگ خوراکی زرد اضافه کنید که کاملا اختیاری و قابل حذف هست.

این مقدار مواد با قاشق غذاخوری استاندارد ۳۰ عدد کوکی به شما میده.

کوکی_لیمویی  کوکی_لیمویی