طرز تهیه کیک لیزی دیزی

مواد لازم برای تهیه کیک لیزی دیزی :

 آرد سفید  ۱۵۰ گرم
 تخم مرغ  ۲ عدد
 شکر  ۱۶۰ گرم
 شیر  ۱۲۵ میلی لیتر
 کره  ۲۵ گرم
 وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری
 بیکینگ پودر  ۱ قاشق چایخوری

مواد رویه کیک لیزی دیزی :

 شکر قهوه ای  ۵۵ گرم
 کره  ۵۰ گرم
 خامه  ۶۰ گرم
 پودر نارگیل  ۵۰ گرم

طرز تهیه کیک لیزی دیزی :

کره و شیر را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت کم میزاریم تاکره ذوب بشه و شیرداغ، اما شیر نباید جوش بیاد …

تخم مرغ رو با شکر و وانیل با دور تند همزن میزنیم تا کشدار بشه حدودا پنج مین کافیه

آرد و بیکینگ پودر و یک پنس نمک رو سه بار الک کرده و به مواد بالا اضافه کرده با دور یک همزن حدود یک دقیقه میزنیم تا خوب مخلوط بشه و گلوله های آرد از بین بره

همزن رو خاموش نمیکنیم….در حین همزدن مواد، مخلوط شیر و کره رو درحالی که همزن روشنه به موادمون اضافه میکنیم تا مخلوط شوند

مواد رو در قالب چرب و آردپاشی شده ۲۰*۲۰ یا گرد۲۳ سانتی متری میریزیم. داخل فر ۱۷۵ درجه به مدت ۴۰_۳۵ دقیقه قرارمیدیم.

کیک رو از فر که در آوردیم، مواد رویه رو آماده کرده و روی کیک میریزیم

مواد رویه به جز نارگیل رو داخل ماهیتابه ریخته، روی حرارت کم قرارداده تاشکر ذوب و مواد مخلوط بشن. مواد که شروع به جوشیدن کرد حرارت روخاموش و پودر نارگیل رو اضافه میکنیم.

مواد رویه رو روی کیک ریخته و دوباره قالب رو پنج دقیقه داخل فر قرار داده و در انتها گریل رو روشن کرده تا روی کیک طلایی بشه. این کیک بافت اسفنجی داره.

نکته :

میتوانید روی کیک را با پودر نارگیل اضافی یا نارگیل تازه رنده شده و خامه تزئین کنید.

کیک_لیزی_دیزی_کیک_نت لیزی_دیزی_کیک_نت لیزی_دیزی_کیک_نت