طرز تهیه کشکول پسته ای

مواد لازم برای تهیه دسر کشکول پسته ای :

 شیر  ۱ لیتر
 زرده تخم مرغ  ۱ عدد
 شکر  ۱ پیمانه
 نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
 پودر نارگیل  ۳ قاشق غذاخوری
 پودر پسته  ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کشکول پسته :

برای درست کردن این دسر همه مواد را با همزن دستی با هم ‌مخلوط نموده و در قابلمه ای ریخته با همزدن متناوب روی حرارت می پزیم.

زمانی که  شروع به جوشیدن کرد،از روی حرارت برداشته و ۱_۲دقیقه هم ‌میزنیم تا سرد شود.

سپس آن را در ظرف های مورد نظر برای دسر ریخته و وقتی به دمای محیط رسید به یخچال انتقال میدهیم.

بعد دسر را با پودر پسته ویا هرچیزدلخواه تزئین میکنیم.

نکته :

میتوانید به جای شکر از عسل استفاده کنید.

در صورت تمایل کمی کره به دسر اضافه کنید طعم آن بهتر میشود.

کیک نت

پودینگ پسته