طرز تهیه نان پنیری واتروشکا

واتروشکا یا نان پنیری یکی از معروف‌ترین نان‌های سنتی و میان وعده های کشور روسیه است .

واتروشکا را میتوانید در وعده صبحانه یا عصرانه میل کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر واتروشکا :

 آرد  ۲۵۰ گرم
 خمیر مایه  ۱۰ گرم
 زرده تخم مرغ  ۱ عدد
 شکر  ۴۰ گرم
 شیر  ۱۲۰ میلی لیتر
 نمک  نوک قاشق چایخوری
 کره به دمای محیط رسیده  ۲۰۰ گرم

مواد لازم برای تهیه مواد میانی واتروشکا :

 پنیر خامه ای  ۵۰۰ گرم
 خامه  ۲۰۰ میلی لیتر
 شکر  ۱۰۰ گرم
 تخم مرغ  ۱ عدد
 وانیل  کمی
 کشمش  ۲۰ گرم
 آرد  ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان پنیری واتروشکا :

ابتدا نصف شیری که در دستور داشتیم را ولرم میکنیم و با نصف شکر و خمیر مایه مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم تا عمل آید.

آرد را در کاسه مناسبی بریزید و وسط آن حفره‌ای ایجاد کنید.

مایه‌خمیر، نمک، تخم‌مرغ‌ها، شکر و باقیمانده شیر را در آرد بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود. سپس رویش را بپوشانید و بگذارید حجمش دو برابر شود. (حدود ۲ ساعت زمان می‌برد).

در این فرصت مواد میانی که گفته شد را با هم مخلوط کنید تا چیزی شبیه کرم به شما بدهد.

اکنون از خمیر، توپ‌های ۶۰ گرمی بسازید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

وسطشان را سوراخ کنید و رویشان کره بمالید.

سپس مواد میانی به دست آمده را در این حفره‌ها بریزید و صبر کنید تا حجم خمیر بیشتر شود.

می‌توانید پس از ریختن مواد مقداری کشمش روی آن‌ها بریزید.

در نهایت روی خمیر‌ها تخم‌مرغ بمالید و به مدت تقریبی ۱۵تا۲۰ دقیقه یا تا زمانیکه واتروشکاها رویشان طلائی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد بپزید.

کیک_نت واتروشکا

 

#طرز_تیه_نان

#نان_پنیری

#واتروشکا

#نان_روسی

#شیرینی_روسی