طرز تهیه داچ بیبی یا پنکیک آلمانی
پنکیک ها نوعی کیک ساده و فوری هستند که محبوبیت بسیار زیادی در دنیا دارند.
پنکیک آلمانی یا داچ بیبی یکی از خوشمزه ترین و متفاوت ترین پنکیک هاست. این پنکیک در فر و با قالب یا ماهیتابه چدنی آماده می شود و قیافه چروک خورده و نامتقارن آن جزو مشخصات اصلی پنکیک آلمانی است و طرز تهیه بسیار آسانی دارد . بافت این پنکیک بسیار نرم و پفکی است و با انواع میوه ها سرو می شود. به داچ بیبی کودک هلندی نیز گفته می شود .
مواد لازم برای تهیه داچ بیبی یا پنکیک آلمانی :
تخم مرغ | ۵ عدد درشت یا ۶ عدد متوسط |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
آرد | ۱ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
کره | ۵ قاشق غذاخوری |
عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر شکر ، میوه و عسل | به دلخواه برای تزئین و سرو |
طرز تهیه داچ بیبی یا پنکیک آلمانی :
ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید و تابه نچسب خود را داخل فر قرار دهید تا همزمان فر و ظرف کاملا داغ شوند.
در این حین تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل با همزن بزنید سپس شیر را افزوده و مخلوط کنید و در ادامه آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود و مایه یکدست بدست بیاد.
ظرف داغ شده را با کمک دستکش از فر خارج کنید و کره را داخل تابه بیندازد و تابه را چرب کنید تا راحت پنکیک را در انتها خارج کنید.
سپس مایع داچ بیبی را داخل تابه ریخته و بلافاصله به فر داغ برگردانید و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۲۰ درجه اجازه دهید بپزد و چروکیده شود.
سپس شیرینی را از فر خارج و روی آن پودر قند الک کنید و با میوه و عسل سرو کنید.
نکته :
بعد از خارج کردن از فر کم کم پف داچ بیبی می خوابد و وسط آن عمیق می شود.
اگر فر به طور کامل داغ و گرم نباشد نتیجه دلخواه حاصل نمی شود.
می توانید از مخلوط کن برای آماده سازی مایع پنکیک استفاده کنید.
مزیت این پنکیک این است که در فر و به طور یکجا تهیه می شود و نیازی نیست دانه دانه به روی گاز تهیه کنید.
#پنکیک_آلمانی
#داچ_بیبی
#پنکیک_سیب_دارچین
#کیک_ساده
#کودک_هلندی
#شیرینی_سیب_دارچین