طرز تهیه کوکی دابل چاکلت بدون آرد
اگر به گلوتن حساسیت دارید و می خواهید شیرینی بدون گلوتن درست کنید و در عین حال طعم دلچسبی داشته باشد این کوکی های دابل شکلاتی و بدون آرد را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی بدون آرد :
پودر شکر | ۱ و ۱/۴ پیمانه |
پودر کاکائو | ۱/۲ پیمانه |
نمک | ۱/۴ قاشق چایخوری |
وانیل | ۲ قاشق چایخوری |
سفیده تخم مرغ | ۲ عدد |
شکلات چیپسی | ۲/۳ پیمانه |
کره ذوب شده | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون آرد :
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
پودر کاکائو، نمک و پودر شکر را با هم مخلوط کنید.
در ظرف دیگری سفیده های تخم مرغ را همراه وانیل هم بزنید تا پف کند. دقت کنید ظرف خشک و تمیز باشد
سپس تخم مرغ ها را به مخلوط کاکائویی اضافه کنید و در نهایت شکلات چیپسی و کره را اضافه کنید و به آرامی در حدی که مواد باهم مخلوط شوند فولد کنید .
مقداری کره روی کاغذ سیلیکونی بمالید و به مدت ۱۵ الی ۱۷ دقیقه داخل فر قرار دهید.
کوکی ها را از فر بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن سرو کنید.
#کوکی_دبل_چاکلت_خانگی
#کوکی_شکلاتی_بدون_گلوتن
#کوکی_با_چیپس_شکلاتی
#کوکی_بدون_گلوتن
#کوکی_ساده