نوشیدنی سنتی هندی (لاسی انبه)
لاسی، یک نوشیدنی سنتی هندی بر پایه ماست است که اصالت آن به پنجاب برمیگردد. لاسی، ترکیبی است از ماست، آب، ادویهجات و گاهی میوه. لاسیهای شیرین و انبه، شبیه به میلک شیک هستند و با شکر یا میوه درست میشوند. لاسی یک نوشیدنی فوقالعاده برای فصل تابستان است و شما میتوانید به آسانی آن را در منزل تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه لاسی انبه :
ماست ساده | ۱ پیمانه |
شیر نارگیل یا شیر معمولی | ۱/۲ پیمانه |
انبه خرد شده یخ زده | ۱ پیمانه |
عسل یا شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر هل | کمی |
یخ | اختیاری |
طرز تهیه لاسی انبه :
انبه را پوست گرفته و خرد کنید و با ماست، شیر، شکر و هل در یک مخلوط کن بریزید و بهمدت ۲ دقیقه آنها را با هم مخلوط کنید.
اگر میخواهید لاسی شما بافتی شبیه به میلک شیک داشته باشد، چند تکه یخ هم به آنها اضافه کنید.
لاسی را در یک لیوان بلند سرو کنید و با پودر هل تزئین کنید و بلافاصله سرو کنید. یا همراه با خامه فرم گرفته و یا یه اسکوپ بستنی سرو کنید.
نکته :
- بههیچوجه از ماست ترششده برای تهیه لاسی استفاده نکنید.
- برای تهیه نوشیدنی لاسی، بدون استفاده از محصولات لبنی، میتوان از شیر بادام، ماست سویا یا شیر نارگیل استفاده کرد. فقط باید به این نکته توجه داشته باشید که ماستهای گیاهی رقیق هستند.
- لاسی میوه تی حداکثر تا دو ساعت بعد سرو کنید وگرنه طعم آن تلخ میشود.
- لاسی میوه ای را میتوان با انواع میوه ها مثل موز، پاپایا، آووکادو و توت فرنگی و… تهیه کرد.
#لاسی_انبه
#نوشیدنی_هندی
#لاسی_شیرین
#نوشیدنی_گیاهی
#انواع_لاسی
#نوشیدنی_خنک