طرز تهیه نان مارمالادی
مواد لازم برای تهیه نان مارمالادی :
شکر | ۵۰ گرم |
کره | ۵ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
خمیر مایه | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱/۴ قاشق مرباخوری |
آرد | ۴۰۰ تا ۴۵۰ گرم |
شیر ولرم | ۱۲۵ میلی لیتر |
مواد لازم برای تهیه مواد میانی نان مارمالادی :
مارمالاد توت فرنگی یا تمشک | ۱/۲ پیمانه |
کشمش | به مقدار لازم |
گردو خرد شده | به مقدار لازم |
توت فرنگی ورقه شده | ۱ پیمانه |
طرز تهیه نان مارمالادی :
ابتدا یک قاشق سوپخوری شکر، مایه خمیر و شیر ولرم را در ظرفی مخلوط کنید و در جای نسبتا گرمی به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا مایه خمیر عمل آید.
در ظرف دیگری باقی مانده شکر، تخممرغ و کره به دمای محیط رسیده را بزنید.
در این مرحله مایه خمیر عمل آمده را به مخلوط تخممرغ بیفزایید.
نمک را به قسمتی از آرد اضافه کنید و آرام آرام به مخلوط بالا اضافه کنید. ( آرد را در حدی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و خمیر به دست نچسبد.)
در ظرف دیگری مقداری آرد بپاشید و خمیر را درون کاسه قرار دهید و در جای نسبتا گرمی به مدت یک ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را به شکل مستطیل به کمک وردنه به قطر نیم سانت باز کنید.
مواد میانی شامل مارمالاد، کشمش و گردو خرد شده و در صورت تمایل برشهای میوه را روی خمیر قرار دهید و خمیر را بپیچید.
سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را به سینی منتقل نمایید و برای ۲۰ دقیقه استراحت دهید.
در این مرحله میتوانید به کمک قلمو روی خمیر رومال بمالید و با کنجد و خلال پسته تزیین کنید.
سینی را در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید و پس از پخت برش بزنید.