مینی تارت (تارتلت) نارگیل آناناس
مواد لازم برای تهیه مینی تارت (تارتلت) نارگیل آناناس :
خمیر تارت | ۲ بسته |
شکر | ۱ و نیم پیمانه |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۴ عدد |
کرم نارگیل | ۱/۲ پیمانه |
کره ذوب شده | ۱/۳ پیمانه |
آب لیمو تازه | ۱/۴ پیمانه |
نارگیل رنده شده یا پودر نارگیل | ۱ پیمانه |
کنسرو آناناس | ۱ قوطی |
پرتقال یا نارنگی خرد شده | برای تزین |
طرز تهیه تارتلت نارگیل آناناس :
خمیر را به چند ین قسمت تقسیم کرده و به شکل دایره های تو خالی با کناره های دندانه دار درست کنید.آن ها را در فر با درجه ۴۵۰ به مدت ۷-۸ دقیقه قرار دهید تا قهوه ای شوند.
شکر، آرد، آرد ذرت و نمک را در یک کاسه و با همزن مخلوط کنید. تخم مرغ، کره ذوب شده و آب لیمو را نیز به آن اضافه کنید. مخلوط را در خمیرهایی که خنک شده اند ریخته و آنها را پر کنید.
سپس خمیرها را در فر با درجه ۳۵۰ به مدت ۲۲ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید.
نارگیل ، آناناس و پرتقال را با هم مخلوط کرده روی تارت ها بریزید همچنین روی تارت ها را برای تزئین برگ رزماری گذاشته و آنها را با چایی یا قهوه سرو کنید.