مینی تارت (تارتلت) نارگیل آناناس

مواد لازم برای تهیه مینی تارت (تارتلت) نارگیل آناناس :

خمیر تارت ۲ بسته
شکر ۱ و نیم پیمانه
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ ۴ عدد
کرم نارگیل ۱/۲ پیمانه
کره ذوب شده ۱/۳ پیمانه
آب لیمو تازه ۱/۴ پیمانه
نارگیل رنده شده یا پودر نارگیل ۱ پیمانه
کنسرو آناناس ۱ قوطی
پرتقال یا نارنگی خرد شده برای تزین

طرز تهیه تارتلت نارگیل آناناس :

خمیر را به چند ین قسمت تقسیم کرده و به شکل دایره های تو خالی با کناره های دندانه دار درست کنید.آن ها را در فر با درجه ۴۵۰ به مدت ۷-۸ دقیقه قرار دهید تا قهوه ای شوند.

شکر، آرد، آرد ذرت و نمک را در یک کاسه و با همزن مخلوط کنید. تخم مرغ، کره ذوب شده و آب لیمو را نیز به آن اضافه کنید. مخلوط را در خمیرهایی که خنک شده اند ریخته و آنها را پر کنید.

سپس خمیرها را در فر با درجه ۳۵۰ به مدت ۲۲ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید.

نارگیل ، آناناس و پرتقال را با هم مخلوط کرده روی تارت ها بریزید همچنین روی تارت ها را برای تزئین برگ رزماری گذاشته و آنها را با چایی یا قهوه سرو کنید.

cakenet