سوئیس رول (رولت خامه ای)
مواد لازم برای تهیه کیک سوئیس رول :
آرد | ۱/۲ پیمانه |
شکر | ۱/۳ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شیر | ۲ قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | ۱/۲ قاشق چایخوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
روغن | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر قند | برای تزئین |
مواد لازم برای فیلینگ سوئیس رول :
خامه | ۱/۲ پیمانه |
پودر قند | ۲ قاشق غذاخوری |
اسانس وانیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه سوئیس رول :
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید ؛ زرده های تخم مرغ ، نصف شکر ، روغن ، شیر و اسانس وانیل را درون کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
مواد خشک ( آرد ، نشاسته ذرت ، بیکینگ پودر ) را باهم مخلوط و به مایه کیک اضافه کنید.
سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا فرم بگیرد ، باقی مانده شکر را به سفیده تخم مرغ فرم گرفته اضافه کنید و بزنید تا بافت آن خامه ای شود.
سفیده تخم مرغ فرم گرفته را به مایه کیک اضافه کنید ، سفیده ها را کم کم به مایه کیک اضافه و با لیسک مخلوط کنید ( به صورت دورانی و آرام هم بزنید تا هوا در مایه کیک نفوذ کند ).
قالب رولت را چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید ( قالب ۲۳×۳۳ سانتیمتر مناسب است ).
مایه رولت را در قالب بریزید و یکنواخت پخش کنید و ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده اید قرار دهید ( یک کاسه آب در فر قرار دهید تا کیک خشک نشود ).
پس از پخت کیک ، قالب را از فر خارج کنید و ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا رولت کمی سرد شود.
قالب را روی کاغذ روغنی جدید یا دستمال آشپزخانه برگردانید و کاغذ پخت را از آن جدا کنید سپس رولت را با استفاده از کاغذ روغنی یا پارچه رول کنید و ۱۵ دقیقه در دمای آشپزخانه استراحت دهید.
خامه رولت : خامه ساده را در فریزر قرار دهید تا بافت آن یخی شود.
خامه ، شکر و اسانس وانیل را در کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خامه فرم بگیرد ( ظرف خامه باید سرد باشد ) سپس رولت را باز کنید و خامه را روی سطح آن پخش کنید.
پس از اضافه کردن خامه مجدد کیک را رول کنید و روی آن پودر قند بپاشید ، رولت را در یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید ( این رولت تا چند روز در یخچال قابل نگهداری است ).