سوئیس رول (رولت خامه ای)

مواد لازم برای تهیه کیک سوئیس رول :

 آرد  ۱/۲ پیمانه
 شکر  ۱/۳ پیمانه
 تخم مرغ  ۳ عدد
 شیر  ۲ قاشق غذاخوری
 بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
 نشاسته ذرت  ۱ قاشق غذاخوری
 وانیل  ۱ قاشق چایخوری
 روغن  ۲ قاشق غذاخوری
 پودر قند  برای تزئین

مواد لازم برای فیلینگ سوئیس رول :

 خامه  ۱/۲ پیمانه
 پودر قند  ۲ قاشق غذاخوری
 اسانس وانیل  ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه سوئیس رول :

زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید ؛ زرده های تخم مرغ ، نصف شکر ، روغن ، شیر و اسانس وانیل را درون کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

مواد خشک ( آرد ، نشاسته ذرت ، بیکینگ پودر ) را باهم مخلوط و به مایه کیک اضافه کنید.

سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا فرم بگیرد ، باقی مانده شکر را به سفیده تخم مرغ فرم گرفته اضافه کنید و بزنید تا بافت آن خامه ای شود.

سفیده تخم مرغ فرم گرفته را به مایه کیک اضافه کنید ، سفیده ها را کم کم به مایه کیک اضافه و با لیسک مخلوط کنید ( به صورت دورانی و آرام هم بزنید تا هوا در مایه کیک نفوذ کند ).

قالب رولت را چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید ( قالب ۲۳×۳۳ سانتیمتر مناسب است ).

مایه رولت را در قالب بریزید و یکنواخت پخش کنید و ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده اید قرار دهید ( یک کاسه آب در فر قرار دهید تا کیک خشک نشود ).

پس از پخت کیک ، قالب را از فر خارج کنید و ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا رولت کمی سرد شود.

قالب را روی کاغذ روغنی جدید یا دستمال آشپزخانه برگردانید و کاغذ پخت را از آن جدا کنید سپس رولت را با استفاده از کاغذ روغنی یا پارچه رول کنید و ۱۵ دقیقه در دمای آشپزخانه استراحت دهید.

خامه رولت : خامه ساده را در فریزر قرار دهید تا بافت آن یخی شود.

خامه ، شکر و اسانس وانیل را در کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خامه فرم بگیرد ( ظرف خامه باید سرد باشد ) سپس رولت را باز کنید و خامه را روی سطح آن پخش کنید.

پس از اضافه کردن خامه مجدد کیک را رول کنید و روی آن پودر قند بپاشید ، رولت را در یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید ( این رولت تا چند روز در یخچال قابل نگهداری است ).

کیکنت  کیکنت