طرز تهیه کوکی کره ای لیمویی
مواد لازم برای تهیه کوکی کره ای لیمویی :
آرد | ۲ پیمانه |
کره | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۱/۲ پیمانه |
رنده پوست لیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
اسانس لیمو | چند قطره |
رنگ خوراکی زرد | ۱ قطره |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر شکر برای تزئین | ۱/۴ پیمانه |
طرز تهیه کوکی کره ای لیمویی :
شکر و کره رو با همزن برقی خوب میزنیم.
تخم مرغ و رنده پوست لیمو و اسانس لیمو رو اضافه میکنیم و خوب میزنیم.
آب لیمو رو هم اضافه میکنیم.
آرد و بکینگ پودر رو سه مرتبه الک میکنیم و کم کم به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیر منسجمی بدست بیاد.
ظرف خمیر رو سلفون میکشیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم.
حالا با قاشق غذاخوری استاندارد از مواد برداشته و در دست گلوله میکنیم و در پودر شکر میغلتانیم.
و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه قرار میدهیم. دقت کنید حتما فر را ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید.
وقتی روی شیرینی ها ترک خورد یعنی اماده هستن و باید از فر خارج بشن اگر بیشتر بمونن خیلی سفت میشن.
کوکی ها رو با فاصله زیاد داخل سینی قرار بدهید که بهم نچسبن ترجیحا هر بار ۶ تا کوکی رو پخته و خارج کنید و بقیه خمیر رو به همین ترتیب درست کنید.
نکته :
اگر رنگ کره ای که انتخاب کردید و زرده تخم مرغ مورد استفاده پررنگ و خوش رنگ باشه کوکی هاتون رنگ قشنگ پیدا میکنه اگر دیدید رنگ این دو روشن هست کمی رنگ خوراکی زرد اضافه کنید که کاملا اختیاری و قابل حذف هست.
این مقدار مواد با قاشق غذاخوری استاندارد ۳۰ عدد کوکی به شما میده.