طرز تهیه رولت توت فرنگی و ماسکارپونه
مواد لازم برای تهیه رولت توت فرنگی و ماسکارپونه :
آرد | ۸۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۸۰ گرم |
وانیل | کمی |
آب گرم | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | کمی |
مواد لازم برای فیلینگ رولت :
توت فرنگی | ۲۵۰ گرم |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای کرم پنیری :
پنیر ماسکارپونه | ۲۵۰ گرم |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | کمی |
طرز تهیه رولت توت فرنگی و کرم ماسکارپونه :
ابتدا تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید سپس شکر، وانیل و نمک را اضافه نمایید و با هم زن برقی خوب بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
در مرحله بعد آرد را به تدریج افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مایه کیک یکدست شود، قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه آماده شده را داخل آن بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کرده و همه جای قالب پخش کنید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده و قالب را برای ۱۵ دقیقه داخل آن بگذارید.
در این فاصله یک سوم از توت فرنگی ها را خرد کرده و مابقی را به همراه ۲ قاشق غذاخوری شکر داخل غذاساز بریزید تا به شکل پوره دربیاید سپس با هم مخلوط نموده و داخل یخچال بگذارید.
برای تهیه کرم میانی رولت هم شکر و وانیل را مخلوط کنید و پنیر را بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
بعد از اینکه کیک پخت و آماده شد آن را از فر بیرون آورده و بعد از اینکه کمی خنک شد کاغذ روغنی را جدا کرده و کرم میانی را رو کیک بمالید.
در مرحله بعد سس توت فرنگی را روی آن بریزید و با پشت قاشق خوب پخش کرده و آن را رول کنید.