طرز تهیه کیک لیزی دیزی
مواد لازم برای تهیه کیک لیزی دیزی :
آرد سفید | ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۱۶۰ گرم |
شیر | ۱۲۵ میلی لیتر |
کره | ۲۵ گرم |
وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
مواد رویه کیک لیزی دیزی :
شکر قهوه ای | ۵۵ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
خامه | ۶۰ گرم |
پودر نارگیل | ۵۰ گرم |
طرز تهیه کیک لیزی دیزی :
کره و شیر را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت کم میزاریم تاکره ذوب بشه و شیرداغ، اما شیر نباید جوش بیاد …
تخم مرغ رو با شکر و وانیل با دور تند همزن میزنیم تا کشدار بشه حدودا پنج مین کافیه
آرد و بیکینگ پودر و یک پنس نمک رو سه بار الک کرده و به مواد بالا اضافه کرده با دور یک همزن حدود یک دقیقه میزنیم تا خوب مخلوط بشه و گلوله های آرد از بین بره
همزن رو خاموش نمیکنیم….در حین همزدن مواد، مخلوط شیر و کره رو درحالی که همزن روشنه به موادمون اضافه میکنیم تا مخلوط شوند
مواد رو در قالب چرب و آردپاشی شده ۲۰*۲۰ یا گرد۲۳ سانتی متری میریزیم. داخل فر ۱۷۵ درجه به مدت ۴۰_۳۵ دقیقه قرارمیدیم.
کیک رو از فر که در آوردیم، مواد رویه رو آماده کرده و روی کیک میریزیم
مواد رویه به جز نارگیل رو داخل ماهیتابه ریخته، روی حرارت کم قرارداده تاشکر ذوب و مواد مخلوط بشن. مواد که شروع به جوشیدن کرد حرارت روخاموش و پودر نارگیل رو اضافه میکنیم.
مواد رویه رو روی کیک ریخته و دوباره قالب رو پنج دقیقه داخل فر قرار داده و در انتها گریل رو روشن کرده تا روی کیک طلایی بشه. این کیک بافت اسفنجی داره.
نکته :
میتوانید روی کیک را با پودر نارگیل اضافی یا نارگیل تازه رنده شده و خامه تزئین کنید.