طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی
مواد لازم برای تهیه دسر پادیشاه سارماسی :
شیر | ۴ پیمانه |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۳ قاشق غذاخوری |
شکلات تلخ یا نیمه تلخ | ۸۰ گرم |
وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
بیسکوئیت پتی بور | ۱ بسته |
خامه فرم گرفته | به دلخواه |
پودر نارگیل | به مقدار لازم برای تزئین |
طرز تهیه دسر ترکیه ای پادیشاه سارماسی :
پودر کاکائو، شیر ، شکر و آرد را در یک ظرف بزرگ مخلوط میکنیم و روی شعله ملایم گاز میگذاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت برسد، سپس از روی گاز برمیداریم.
شکلات، وانیل و کره را به موادمان اضافه میکنیم و با میکسر هم میزنیم تا کاملا یکدست شود، کرم شکلاتی ما آماده است.
بیسکوئیت پتی بور را پودر می کنیم و توی ظرف مستطیلی پخش میکنیم و بعد کرم شکلاتی را روی پودر بیسکوئیت میریزیم و پخش میکنیم و به مدت ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خنک و سفت شود.
بعد از ۳ ساعت دسر را از یخچال در می آوریم و خامه فرم گرفته ( که میتوان به صورت آماده از قنادی ها تهیه کرد) را روی کرم شکلاتی میریزیم و به آرامی پخش میکنیم تا یکدست شودو سپس به صورت طولی برش میزنیم و به وسیله لیسک رول میکنیم.
دسر ما آماده است میتوانید آن را داخل پودر نارگیل بغلتانید و با میوه سرو کنید، نوش جان.
نکته :
میتوانید از رشته های کادایف و گردو هم برای تزئین این دسر استفاده کنید.
طرز تهیه کادایف : کره را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب شود، رشته های کادایف را با دست خرد کنید و همراه شکر (۲ ق غ) داخل تابه بریزید و مرتب هم بزنید تا رشته ها به کره آغشته شود . وقتی رنگ رشته ها طلایی شد، تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
چه خوشمزه😋