طرز تهیه کیک بادام با کرم دیپلمات
مواد لازم برای تهیه کیک بادام :
| سفیده تخم مرغ | ۴ عدد |
| پودر شکر | ۲۰۰ گرم |
| نشاسته ذرت | ۲۰ گرم |
| عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
| پودر بادام | ۲۵۰ گرم |
| پرک بادام برای تزئین | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه کرم دیپلمات :
| شیر | ۵۰۰ میلی لیتر (۲ پیمانه) |
| زرده تخم مرغ | ۶ عدد |
| شکر | ۱۰۰ گرم |
| عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
| آرد | ۴ قاشق سوپ خوری |
| کره | ۵۰ گرم |
| خامه قنادی | ۵۰۰ گرم |
طرز تهیه کیک بادام :
فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف و دیواره قالب کمربندی را به قطر ۲۴ سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد مخلوط الک کرده پودر شکر و نشاسته ذرت را کم کم به آن بیفزائید تا مرنگ فرم بگیرد و براق شود.
سپس وانیل و بادام را به مرنگ افزوده و به آرامی مخلوط سازید. حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی ۲۵-۳۰ دقیقه در فر بپزید.
کیک را در قالب و روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد آن را از قالب جدا نمائید. آنگاه روی کیک را با کرم دیپلمات بپوشانید و با پرک بادام برشته کرده و پودر شکر بیارائید.

روش تهیه کرم دیپلمات :
شیر را گرم کنید و زرده تخممرغها را همراه با شکر، وانیل و آرد، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
آنگاه شیر را کم کم به زردههای همزده بیفزائید و دوباره همه مواد را به ظرف شیر منتقل کنید و روی حرارت متوسط، پیوسته هم بزنید تا کرم اندکی غلیظ شود.
سپس کره را به آن افزوده و مخلوط کنید. اکنون روی کرم را با سلفون بپوشانید تا رویه نبندد! همینکه کرم کاملا خنک شد، آن را دستکم دو تا سه ساعت در یخچال نگه دارید و بعد با خامه قنادی مخلوط کنید.

