طرز تهیه تارت بادام و شکلات
مواد لازم برای خمیر تارت :
کره | ۱۲۰ گرم |
شکر | ۱/۴ پیمانه |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
رنده پوست پرتقال | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
آرد | ۱۴۰ گرم |
مواد لازم برای فیلینگ تارت بادام و شکلات :
شکلات تلخ (ریز خرد شود) | ۳۰ گرم |
مغز بادام پرک شده | ۱ و نیم پیمانه |
شکر | ۲/۳ پیمانه |
کره (در دمای محیط نرم شود) | ۶ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه تارت بادام و شکلات :
فر را با دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. ظرفی آماده کنید و کره ذوبشده، شکر، وانیل، رنده پوست پرتقال و نمک را در آن بریزید و هم بزنید تا خوب مواد با هم مخلوط شوند.
آرد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا به صورت خمیر نرم درآید. قالب تارت، با قطر ۳۱ سانتیمتر را آماده کنید و بعد از باز کردن خمیر روی سطح آردپاشیشده، آن را داخل قالب پهن کنید و به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که خمیر تارت طلایی رنگ شود، در فر بپزید.
حالا نوبت مواد داخل تارت است. شکلات را با حرارت غیرمستقیم (بن ماری) ذوب کنید و کناری بگذارید.
یک پیمانه بادام را همراه شکر و وانیل در دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط را به پودر تبدیل کنید. ابتدا ۶ قس کره را به پودر بادام و شکر بیفزایید و بعد از اضافه کردن تخممرغ دوباره هم بزنید.
شکلات را به مخلوط بادام و تخممرغ داخل غذاساز بیفزایید و چند بار روشن و خاموش کنید تا مایهای یکنواخت حاصل شود. مایه شکلاتی را داخل خمیر تارت پختهشده بریزید و با یکدوم پیمانه مغز بادام پرکشده تزئین کنید.
تارت را مدت ۲۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا مایه روی تارت حالت پفکرده پیدا کند و خمیر نان خشک شود.
دسته بندی ها: انواع تارت و پای, دسر