تارت میوه ای فوری با خمیر یوفکا
مواد لازم برای تارت میوه ای با خمیر یوفکا :
خمیر یوفکا | ۸ ورق |
کره ذوب شده | ۱/۲ پیمانه |
میوه دلخواه (توت فرنگی، کیوی، پرتقال، تمشک …) | به تعداد لازم |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ و نیم پیمانه |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
اسانس وانیل | ۳ قطره |
پنیر ماسکارپونه | ۲۰۰ گرم |
خامه | ۱۰۰ گرم |
طرز تهیه تارت میوه با خمیر یوفکا :
فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. ورقههای یوفکا را به شکل مربع (۱۰در۱۰ سانتی متر) برش دهید روی آنها را با قلممو به مقداری کره آغشته کنید و به شکل ضربدری در داخل قالبهای مافین کوچک بگذارید.
قالبهای مافین را در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا یوفکاها طلایی شود و سپس از فر خارج کنید تا خنک شود.
در این فاصله کرم پاتیسیر را آماده کنید. شکر، آرد و نشاسته ذرت را با کمی از شیر مخلوط کرده تا مواد داخل شیر حل شوند سپس بقیه شیر را کم کم اضافه و مواد را مخلوط کنید.
مخلوط را روی حرارت ملایم گذاشته تا غلیظ شود. زرده تخم مرغ و اسانس را هم افزوده و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد. کرم را کنار میگذاریم تا خنک شود.
خامه و پنیر ماسکارپونه را با کمی پودر شکر هم بزنید تا فرم بگیرد.
حالا خمیرهای پخته تارت را با کرم پاتیسیر و پنیر ماسکارپونه پر کرده و با میوههای دلخواه و برگ نعنا تزیین کنید. کمی روی تارت ها پودر شکر بپاشید.
#مینی_تارت_میوه_ای
#تارت_با_کرم_پاتیسیر
#تارت_با_پنیر_ماسکارپونه
#تارت_با_خمیر_فیلو
#تارت_با_خمیر_یوفکا